Η Έμμα Στόουν είναι μια άκρως punk Κρουέλα Ντε Βιλ στη νέα ταινία της Disney

17:04 26/8/2019 - Πηγή: People

Ήταν να μη γίνει η αρχή στη νέα εποχή του παγκόσμιου σινεμά ως προς τις animated ταινίες της Disney που επανέρχονται σε live-action εκδοχή.

Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας  βέβαια, είχαν ήδη κάνει την αρχή σε μια εποχή before it was cool, με την Γκλεν Κλόουζ να δίνει ρέστα στον ρόλο της κακιάς Κρουέλα ντε Βιλ.

Από το 1996 όμως έχουν περάσει 19 χρόνια και ζούμε σε μιαν άλλη εποχή. Σε μια εποχή όπου μπορούν να γίνουν ακόμα

πιο θεαματικά πράγματα με την Κρουέλα. Κι αυτό το βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Disney στα social media της.

Εκεί, η Έμμα Στόουν προσφέρει μιαν άλλη εκδοχή της Κρουέλα με πιο punk-goth χαρακτηριστικά. Θυμίζει κάπως και την Μάργκο Ρόμπι ως Harley Quinn στο Suicide Squad.

Άλλωστε, η ταινία που ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2021, αφορά στην ζωή της Κρουέλα πριν τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, πριν γίνει μανιακή με τις γούνες ζώων και τοποθετείται χρονικά στην punk εποχή του Λονδίνου.

View this post on Instagram

Here’s your first look at Emma Stone as Cruella de Vil in Disney's Cruella. The film, also starring Emma Thompson, Paul Walter Hauser, and Joel Fry, comes to theaters May 28, 2021. #D23Expo

A post shared by Walt Disney Studios (@disneystudios) on Aug 24, 2019 at 11:15am PDT

Η παραπάνω φωτογραφία βέβαια, δεν ενθουσίασε και τόσο το κοινό, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς συνάδει αυτό το στυλ με την κοινωνική θέση της Κρουέλα, ενώ άλλοι έκαναν αναφορά στην αισθητική του Τιμ Μπάρτον και στην πρώην γυναίκα του Ελένα Μπόναμ-Κάρτερ στο ρόλο της Μπελατρίξ Λεστρέιντζ στο Harry Potter.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έμμα Στόουν, Κρουέλα Ντε Βιλ, Disney,emma stooun, krouela nte vil, Disney