Η Λόρι Λάφλιν αντιμετωπίζει ποινή ως και 40 έτη για τον χρηματισμό του κολεγίου της κόρης της

16:48 18/9/2019 - Πηγή: People

Πριν από ένα χρόνο είχε ξεσπάσει στις ΗΠΑ ένα μεγάλο σκάνδαλο με δωροδοκίες κολεγίων ώστε να παραποιήσουν τις πραγματικές βαθμολογίες των SAT Scores υποψήφιων σπουδαστών, ώστε να καταφέρουν να φοιτήσουν εκεί. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους ήταν η Φελίσιτι Χάφμαν και η Λόρι Λάφλιν, δύο διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ.

Η Χάφμαν ήταν αυτή που δικάστηκε πρώτη με το δικαστήριο να της επιβάλλει ποινή 14 ημερών στη φυλακή, κυρίως επειδή αποδείχτηκε ότι είχε δώσει στον υπεύθυνο του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια (USC)

μόνο 15.000 δολάρια για να πειράξει τη βαθμολογία της κόρης της.

Από την άλλη, η Λόρι Λάφλιν και ο σύζυγός της Μόσιμο Τζιανούλι αντιμετωπίζουν πολύ βαρύτερες ποινές. Ο νόμος αναφέρει ότι μπορεί να επιβληθεί κάθειρξη ως και 40 έτη για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Στην περίπτωση τους τα πράγματα είναι πιο βαριά, γιατί όχι μόνο κατηγορούνται για δωροδοκία 500.000 δολαρίων ώστε να μπουν οι δύο κόρες τους, Ολίβια Τζέιντ και Ιζαμπέλα στο USC, αλλά τις τοποθέτησαν και στην αθλητικη ομάδα χωρίς να έχουν καμία σχέση.

Επιπλέον, φάνηκαν αμετανόητοι από την πρώτη στιγμή και αρνούνται κάθε κατηγορία. Οπότε αν αποδειχθούν ένοχοι, θα έχουν χάσει κάθε ευκαιρία για να πάρουν μια καλύτερη συμφωνία. Άλλωστε, οι 14 μέρες ποινής στην Φελίσιτι Χάφμαν είναι μια κίνηση των αρχών για να πείσουν τους άλλους κατηγορούμενους να παραδεχτούν την ενοχή τους.

Τη στιγμή που η Λόρι και ο Μόσιμο αντιμετωπίζουν ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ισόβιας φυλακής, η κόρη τους Ολίβια Τζέιντ ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου έχει σηκωμένα τα μεσαία δάχτυλα στα δυο της χέρια και τα τείνει προς τις ιστοσελίδες που αναφέρουν στα άρθρα τους ότι η οικογένεια περνάει δύσκολες στιγμές.

Με λίγα λόγια, ένα από τα πρόσωπα για χάρη των οποίων έγινε η δωροδοκία και ήταν εμφανές πως δεν ταιριάζει με την ακαδημαϊκή ζωή, κάνει αναρτήσεις που θα χρησιμοποιηθούν στη δίκη για να τις δουν οι ένορκοι.

View this post on Instagram

This just in. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Aug 11, 2019 at 11:23am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα