Η on air συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα κατά την αναφορά του στο διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά – «Δε νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ

15:09 3/10/2019 - Πηγή: People

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου ο Γιώργος Παρτσαλάκης,

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γάμους του που κατέληξαν σε διαζύγιο αλλά και για το βάρος και τις ενοχές που νιώθει απέναντι στα παιδιά του καθότι ένας χωρισμός όταν υπάρχουν παιδιά είναι πάντα οδυνηρός.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε

πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αυτά τα λόγια στάθηκαν αφορμή για τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα να πάρει το λόγο και να αναφερθεί στο δικό του διαζύγιο . Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας κατά την αναφορά στο διαζύγιό του και το πώς νιώθει απέναντι στα παιδιά του δε κατάφερε να κρύψει και την έντονη συγκίνησή του.

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ό,τι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργου Λιάγκα, Φαίη Σκορδά – Δε,giorgou liagka, faii skorda – de