Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τζίνας Δημητρακοπούλου του My Style Rocks: «Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδιά»

19:29 28/5/2019 - Πηγή: People

H Τζίνα Δημητρακοπούλου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks , αποφάσισε να κάνει μια πολύ προσωπική εξομολόγηση στο κανάλι της στο Youtube, όπου ξεπερνά τους 90.000 χιλιάδες συνδρομητές.

Η ξανθιά καλλονή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τις φίλους ένα πολύ προσωπικό της θέμα: αποκάλυψε πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Σκοπός της, όπως είπε στη συγκλονιστική της εξομολόγηση, να βοηθήσει άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη γονιμότητά τους.

Όπως εξομολογείτε στην αρχή του video που ανέβασε στο κανάλι της: «Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα πιο ουσιαστικό βίντεο, γιατί ωραία είναι και τα μακιγιάζ, ωραία και η ομορφιά, αλλά ήθελα να μπούμε σε ένα πιο ουσιαστικό πράγμα και να αναλύσω την κατάσταση που περνάω αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω ότι πάρα πολλές γυναίκες περνούν κάτι αντίστοιχο με μένα και θέλω να τους δώσω λίγο κουράγιο, να τους πω ότι δεν είναι μόνες. Ακόμη και ένας άνθρωπος που μπορεί να τον βλέπουν στην τηλεόραση και να τον θαυμάζουν για το πόσο τέλεια ζωή έχει, μπορεί να περνάει κάτι αντίστοιχο με σένα.»

«Η ερώτηση “Πότε θα κάνεις παιδιά;” μπορεί να πληγώσει πολύ κόσμο. Στη φύση υπάρχουν κάποιες μονάδες που δεν αναπαράγονται, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό», αναφέρει σε κάποιο σημείο της εξομολόγησής της, ενώ σε άλλο λέει: «Θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πως αντιμετωπίζετε το θέμα της αναπαραγωγής γιατί είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα για τη ζωή ενός ζευγαριού και της γυναίκας. Γι’ αυτό πριν ρωτήσετε κάποιον πότε θα κάνει παιδιά σκεφτείτε ότι μπορεί να τον πληγώσετε.»

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου περιγράφει το ιστορικό της υγείας της που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει παιδιά: «Πριν από 10 χρόνια έκανα ένα χειρουργείο -καισαρική. Είχα δύο κύστες στις ωοθήκες μου. Μία στην κάθε μία, οι οποίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Μετά από το χειρουργείο πειράχτηκε ο κύκλος μου. Μέχρι τώρα που φτάσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου, δεν έχω κύκλο και πέρασα σε φάση κλιμακτηρίου. Είναι μια επώδυνη φάση. Φυσικά, έχω επισκεφθεί γιατρούς και όλοι μου πρότειναν να πάρω ορμόνες, αλλά δεν ήθελα γιατί θα είχα μεγάλες πιθανότητες να πάθω καρκίνο». Στη συνέχεια, μάλιστα, εξηγεί ότι έχει απευθυνθεί σε πολλούς γιατρούς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και ότι αρνήθηκε να πάρει θεραπείες με ορμόνες.

Ακούστε τη συγκλονιστική της εξομολόγηση στο παραπάνω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα