Καημένε αετέ: Η στιγμή που χταπόδι δίνει ένα γερό μάθημα σε αμερικανικό αετό που τα έβαλε με τον λάθος… μεζέ

16:27 13/12/2019 - Πηγή: People

Παραλίγο να έχει σοβαρά μπλεξίματα ένας αμερικανικός αετός στη Βρετανική Κολούμπια στον Καναδά, στον ποταμό Κάμπελ, αφού εντόπισε ένα χταπόδι μέσα στο νερό και μπήκε για να το φάει. Όμως το χταπόδι δεν ήταν διατεθειμένο να πέσει αμαχητί.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσαν οι ιχθυοτρόφοι της περιοχής που έσπευσαν για να καταγράψουν το θέαμα, το χταπόδι αντεπιτέθηκε στον αετό και τυλίχτηκε ολόγυρα του εμποδίζοντας τον να κάνει το οτιδήποτε. Κι αντί ο αετός να φάει το χταπόδι, το χταπόδι άρχισε να καταβροχθίζει τον αετό.

Τα πράγματα δεν έδειχναν καλά για τον ιπτάμενο φίλο, μέχρι

που οι ψαράδες αποφάσισαν ότι πρέπει να επέμβουν για να σωθεί ο αετός. Ακόμα κι όταν άπλωσαν ένα καμάκι για να τους χωρίσουν, το χταπόδι έδειξε αντοχή και αποδείχτηκε πολύ…badass των θαλασσών, αφού γράπωσε το καμάκι και τράβηκε τον ψαρά. Τελικά η υπόθεση είχε για όλους αίσια κατάληξη, με τον αετό να βγαίνει στη στεριά και να αποχωρεί με τα φτερά στα σκέλια, ενώ το χταπόδι αποκάλυπτε το μέγεθος του και θα μπορούσε κάλλιστα να τον κοροϊδεύει.



Όπως ανέφεραν οι ψαράδες στο BBC, τα κεφαλόποδα χταπόδια δεν έχουν συνήθως τέτοιο μέγεθος, αλλά στα νερά του Ειρηνικού και στα ποτάμια του Καναδά είναι πιθανό να αναπτυχθούν σε τέτοιο βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα