Κιμ και Κόρτνι Καρντάσιαν είχαν μια στιγμή έντασης στα People’s Choice Awards

18:25 11/11/2019 - Πηγή: People

Παρ΄ολίγον μαλλιοτράβηγμα μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι» για την Κιμ και την Κόρτνι Καρντάσιαν. Το δίκτυο E! στο οποίο προβάλλεται το ριάλιτι τους και φέρει μεγάλο μερίδιο για τη σημερινή τους φήμη και δύναμη, διοργάνωσε χθες στη Σάντα Μόνικα τα People’s Choice Awards και μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και οι Καρντάσιαν για το ριάλιτι τους.

Καθώς βρίσκονταν στα παρασκήνια και έκαναν δηλώσεις στη δημοσιογράφο Τζουλιάνα Ράντσιτς, οι τρεις αδελφές Καρντάσιαν και η μαμά Κρις Τζένερ που βρέθηκαν εκεί για το βραβείο, ρωτήθηκαν για τις

στυλιστικές τους επιλογές.

Η δημοσιογράφος ξεκίνησε πρώτα με την Κόρτνι που ήταν και πιο κοντά της. Η Κόρτνι όμως φαίνεται πως δεν θυμόταν καλά το όνομα του σχεδιαστή και η Κιμ Καρντάσιαν πετάχτηκε και της πήρε τη μπουκιά απ΄το στόμα. Αυτό στον κόσμο των Καρντάσιαν θα μπορούσε να είναι και αιτία πολέμου. Να σου παίρνει δηλαδή κάποιος την ευκαιρία να μιλήσεις για το ρούχο σου.

Η Κόρτνι φανέρωσε την δυσαρέσκεια της με την συμπεριφορά της Κιμ, η οποία όχι μόνο την διέκοψε, αλλά είπε και μπροστά στην κάμερα ότι δεν γνώριζε το όνομα του σχεδιαστή.


Keywords
Τυχαία Θέματα