Μαντώ Γαστεράτου: Το τρυφερό μήνυμα για την πρώτη επέτειο γάμου της λίγους μήνες πριν κρατήσει στη αγκαλιά το πρώτο της παιδάκι

17:06 22/9/2019 - Πηγή: People

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει αυτή τη περίοδο η Μαντώ Γαστεράτου μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ακριβώς έναν χρόνο πριν και με αφορμή αυτή τους την επέτειο, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα η Μαντώ Γαστεράτου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα

του γάμου της και έγραψε: «22.9.2018 Σαν σήμερα τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν να σε συναντήσω στην εκκλησία. Αυτή ειναι η πρώτη στιγμή που μου έπιασες το χερι κι απο τοτε δεν έχεις σταματήσει να με οδηγείς στον δρόμο προς την ευτυχια… Εσένα θελω για οδηγό,συνοδοιπόρο,σύντροφο και φίλο σε ολη μου την ζωη!»

View this post on Instagram

22.9.2018 Σαν σήμερα τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν να σε συναντήσω στην εκκλησία. Αυτή ειναι η πρώτη στιγμή που μου έπιασες το χερι κι απο τοτε δεν έχεις σταματήσει να με οδηγείς στον δρόμο προς την ευτυχια… Εσένα θελω για οδηγό,συνοδοιπόρο,σύντροφο και φίλο σε ολη μου την ζωη! —————- #1styearmarried #love #myman

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou) on Sep 22, 2019 at 5:44am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα