«Μαύρη, όμορφη και γυναίκα»: Η Lashana Lynch είναι ο νέος 007

13:10 15/7/2019 - Πηγή: People

Όταν ο Daniel Craig ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον ρόλο του James Bond, άρχισε το ντεμπέιτ αναφορικά με το αν ο επόμενος 007 θα είναι γυναίκα ή μαύρος. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη The Mail on Sunday, θα είναι και τα δυο- χάρη στην παρέμβαση της φεμινίστριας σεναριογράφου της ταινίας Phoebe Waller-Bridge.

Ο τίτλος του πράκτορα 007 πάει στη βρετανίδα σταρ Lashana Lynch,

με τα γυρίσματα της νέας ταινίας της σειράς, Bond 25, να έχουν ξεκινήσει σε Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία.

Η Lashana Lynch

Η 31χρονη Lashana έγινε γνωστή από τον ρόλο της πιλότου Maria Rambeau στην ταινία  Captain Marvel, ενώ έκανε το ντεμπούτο στην υποκριτική το 2011 στην ταινία Fast Girl. Από τότε πήρε μέρος σε διάφορες βρετανικές και αμερικάνικες σειρές και ταινίες (Crims, Bulletproof, Brotherhood) .

Η βρετανίδα θα πάρει ως πράκτορας τον θρυλικό κωδικό 007, αλλά δεν θα είναι ο James Bond (τον οποίο ερμηνεύει ο Daniel Graig, στην τελευταία του ταινία ως Bond).

View this post on Instagram

I just want women and girls worldwide to reclaim their bodies and shout #MyBodyIsMine from the rooftops! I’m so glad you’re doing this campaign, @actionaiduk. Your work is so inspiring. I’ll be wearing this wicked tee by my primary school G, @poppyspapercuts with pride! Link’s in my story on how to get one.

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on Jun 18, 2019 at 12:41pm PDT

Το story της νέας ταινίας

H ιστορία, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ξεκινάει με τον James Bond να έχει πάρει σύνταξη και να βρίσκεται στη Τζαμάικα. Αλλά ο υπερκατάσκοπος M- που ερμηνεύει ο Ralph Fiennes- τον καλεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να διαχειριστεί μια παγκόσμια κρίση.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα πηγή, «υπάρχει μια καθοριστικής σημασία σκηνή στην έναρξη της ταινίας όπου ο M λέει “πέρασε μέσα 007” και εμφανίζεται η Lashana που είναι μαύρη, όμορφη και γυναίκα.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που θα αφήσει τους θεατές με το στόμα ανοιχτό. O Bond παραμένει ο Bond, αλλά έχει αντικατασταθεί ως 007 από αυτή την εντυπωσιακή γυναίκα.»

Επίσης, η πηγή αποκαλύπτει ότι ο James Bond «προφανώς και νιώθει έλξη για τη διάδοχό του, αλλά τα κλασικά του κόλπα αποπλάνησης δεν θα πιάσουν σ’ αυτή την περίπτωση».

Η σεναριογράφος Phoebe Waller-Bridge εξήγησε ότι το franchise του Bond έπρεπε να εξελιχθεί και κυρίως να μάθει να αντιμετωπίζει τις γυναίκες σωστά, ενώ όπως αναφέρει η πηγή στη Mail: «Υπάρχουν εντυπωσιακές σκηνές κυνηγητού και μάχες, και ο Bond είναι ακόμα ο Bond, αλλά θα πρέπει να μάθει να αποδέχεται τον κόσμο του #MeToo».

Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του Bond 25 με τον Daniel Graig και τη Lashana Lynch

Keywords
Τυχαία Θέματα