Μόλις εντοπίστηκε ο χειρότερος serial killer των Η.Π.Α: Ομολόγησε 93 φόνους

12:25 7/10/2019 - Πηγή: People

Τον χειρότερο κατά συρροή δολοφόνο στην ιστορία της χώραςφαίνεται πως ανακάλυψαν οι αρχές των H.Π.Α.:  ο Σάμιουελ Λιτλ (Samuel Little), 79 ετών, ομολόγησε πως δολοφόνησε 93 ανθρώπους και το FBI έχει μέχρι στιγμής επαληθεύσει τους 50 από αυτούς.

Τα θύματα του Λιτλ, που ξεκίνησε να σκοτώνει τη δεκαετία του ’70, ήταν κυρίως γυναίκες, ενώ ο τελευταίος φόνος που διέπραξε ήταν το 2005. Ο Λιτλ εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 2014, όταν ομολόγησε και καταδικάστηκε για τρεις ανθρωποκτονίες. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτές δεν είναι οι μοναδικές

και οι αρχές μόλις ανακάλυψαν κάτι πολύ πιο φρικιαστικό.

«Για χρόνια, ο Σάμιουελ Λιτλ πίστευε ότι δεν θα τον έπιαναν, διότι νόμιζε πως τα θύματά του δεν μέτραγαν για κανέναν. Μολονότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, το FBI θεωρεί ότι είναι σημαντικό να αποδοθεί δικαιοσύνη για καθένα από τα θύματά του, και να κλείσουν όσες υποθέσεις είναι δυνατόν», δήλωσε η Κρίστι Παλάτσολο, αναλύτρια του FBI.

Η ομοσπανδιακοί αστυνομία θεωρεί αξιόπιστες τις ομολογίες του Λιτλ, ενώ δημιούργησε ένα σάιτ στον οποίο μπορεί κανείς να δει τις ομολογίες του βιντεοσκοπιμένες μαζί με τα σκίτσα των θυμάτων, που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί. «Πολλοί από αυτούς τους θανάτους θεωρήθηκαν αρχικά πως οφείλονταν σε υπερβολική δόση, σε ατυχήματα, ή σε αδιευκρίνιστα αίτια. Πολλά πτώματα δεν βρέθηκαν ποτέ», διευκρινίζει το FBI στον ιστότοπό του.

Ο Σάμιουλ Λιτλ, γνωστός επίσης με το όνομα Σάμιουελ ΜακΝτάουελ, είναι πρώην πυγμάχος και συνελήφθη για πρώτη φορά το 2012, σε κέντρο αστέγων στο Κεντάκι. Εκδόθηκε στην Καλιφόρνια στο πλαίσιο έρευνας για μια υπόθεση ναρκωτικών.

Με τη μεταφορά του σην Καλιφόρνια, δείγματα DNA επέτρεψαν στις αρχές να τον συνδέσουν με τρεις υποθέσεις που δεν είχαν εξιχνιαστεί ποτέ και να καταδικαστεί το 2014 για τις δολοφονίες τριών γυναικών στο Λος Άντζελες.Τα θύματα είχαν υποστεί ξυλοδαρμό και κατόπιν στραγγαλίστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα