Νατάσα Σκαφιδά: Η πρώτη ανάρτηση με το νεογέννητο γιο της, Αντώνη Βαρδή

19:56 17/6/2019 - Πηγή: People

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ημέρες η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής, καθώς από το Σάββατο κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Το μωρό είναι αγοράκι και όπως μας είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό, πρόκειται να πάρει το όνομα του παππού του, Αντώνη Βαρδή.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε πρώτος ο Γιάννης Βαρδής με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο instagram ενώ την Κυριακή, που ήταν η Γιορτή του Πατέρα, η ευτυχισμένη μαμά, έκανε τη δική της πρώτη ανάρτηση

με το νεογέννητο γιο της. Την ανάρτηση μάλιστα συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο,

15/6/19. Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νιώσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό…σ´ αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!! Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις ευχούλες σας, εύχομαι σε όλους υγεία ,ευτυχία ,γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί, να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!! #newborn #babyboy #happiness #fulloflove» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

15/6/19 Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νίωσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό…σ´αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!! Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσας για τις ευχούλες σας,εύχομαι σε όλους υγεία ,ευτυχία ,γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί ,να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!!! #newborn #babyboy #happiness #fulloflove

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on Jun 15, 2019 at 9:38pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα