Νικ Κύργιος: Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρμοστη δήλωσή του

12:22 5/7/2019 - Πηγή: People

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νικ Κύργιος προκαλεί εντός (και εκτός) γηπέδων και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, ήταν όμως η φορά που παραδέχθηκε ότι σημάδευε με το μπαλάκι του τένις το στήθος του Ραφαέλ Ναδάλ…

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είχε σκοπό να ζητήσει συγνώμη.

«Δεν πρόκειται να απολογηθώ γι’ αυτό! Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά», είπε για το συγκεκριμένο περιστατικό και η δήλωσή του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και λίγο μετά την

ήττα του από τον Ναδάλ στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ηττήθηκε στα τέσσερα σετ της αναμέτρησής του με τον Ναδάλ και κάπως έτσι αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει νωρίς τη διοργάνωση.

Και πάλι, όμως, φαίνεται ότι δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει δυσφορία τόσο στους συναθλητές του όσο και στους λάτρεις του τένις, με αφορμή μια φάση του αγώνα, όπου ο Ισπανός ανέβηκε στο φιλέ. Είναι η στιγμή που ο Κύργιος χτυπά με αδικαιολόγητη δύναμη ένα φόρχαντ στο σώμα του Ναδάλ, κάτι που φυσικά παρατήρησαν οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τον αγώνα.

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να απολογηθεί γι’ αυτή του την ενέργεια, η απάντηση ήταν απολύτως αναπολογητική.

«Να απολογηθώ; Για ποιο πράγμα; Έβαλα όλη μου την δύναμη για να τον πετύχω στο στήθος. Αυτό ήθελα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Έχει πόσα Slams και πόσα λεφτά στην τράπεζα. Τι έγινε αν τον πετύχει μια δυνατή μπαλιά στο στήθος; Δεν πρόκειται να απολογηθώ γι’ αυτό. Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη φήμη του «κακού παιδιού» του τένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα