Νίκος Βέρτης: «Η ιδανική γυναίκα για μένα πρέπει να είναι καλή μάνα και να με αγαπάει για μένα, όχι γι΄αυτό που είμαι»

11:11 7/1/2020 - Πηγή: People

Εδώ και μια 8ετία σχεδόν κρατάει κάθε χρόνο μόνος του ένα μαγαζί κι είναι από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Κι αυτό το έχει καταφέρει χωρίς να είναι επικοινωνιακός προς τα μέσα και να παρουσιάζεται συχνά. Αντιθέτως, μιλάει πολύ σπάνια. Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Δευτέρας και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής τόνισε πως προσπαθούσε πάντοτε να απασχολεί αποκλειστικά με τη μουσική του και δεν θέλει επ΄ουδενί να μαθευτεί κάποια στιγμή με ποια είναι μαζί.

Παράλληλα, περιέγραψε και την ιδανική γυναίκα με την οποία θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Προσωπική ζωή έχουμε όλοι. Και γω είχα τις σχέσεις μου απλά προσπάθησα πάντα να αποφεύγω τη δημοσιοποίηση, δεν τις διατυμπανίζω. Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε να βγήκαν. Προτιμώ ο κόσμος να με ξέρει για τη μουσική μου. Αν δώσω την προσωπική μου σχέση, θα με μάθουν και για αυτό και θα συζητάνε παραπάνω για αυτό.

Η ιδανική σύντροφος για εμένα πρέπει να είναι καλή μάνα. Φωτογραφίζεις στο μυαλό σου τη γυναίκα που θα κάνει τα παιδιά σου και οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει λίγο καθρέφτη από τη μητέρα σου. Νομίζω ότι η γυναίκα που θα είναι μαζί μου θα πρέπει να έχει σεβασμό, να αγαπάει οπωσδήποτε τη ζωή, να είναι αισιόδοξη, να ξυπνάει το πρωί και να βλέπω ένα χαμόγελο, να αγαπάει εμένα και όχι αυτό που είμαι. Να σου παίρνει τις στεναχώριες και να νιώθεις, όταν πηγαίνεις σπίτι μια ζεστασιά. Να έχεις ανάγκη να γυρίσεις στο σπίτι και όχι να φοβάσαι να πας σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα