Ο Sherlock Holmes στον OTE TV και στην Αθήνα!

21:03 3/7/2013 - Πηγή: People

Δευτέρα 24 Ιουνίου και οι fans του μυστηρίου και των αστυνομικών σειρών δεν μπορούσαν να έχουν καλύτερο δώρο. Η κορυφαία σειρά Sherlock έκανε την πρεμιέρα της το συγκεκριμένο βράδυ στο OTE Cinema 1 HD. Οπότε οι τυχεροί ήταν μόνο όσοι ήταν συνδρομητές του OTE TV.

Η

σειρά Sherlock βρίσκεται ήδη στην τρίτη της σεζόν και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές όπου και αν έχει παιχτεί. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, από τη στιγμή που φέρει τις υπογραφές των Mark Gatiss (The League of Gentlemen, Dr Who) και ο Steven Moffat (Doctor Who, Coupling). Η υπόθεση αφορά φυσικά τον καλύτερο ντεντέκτιβ όλων των εποχών, τον Sherlock Holmes, ο οποίος όμως ζει και λύνει υποθέσεις στην εποχή μας, και συγκεκριμένα το Λονδίνο του 21ου αιώνα και των social media.

Στον κεντρικό ρόλο βρίσκεται ο Benedict Cumberbatch, ο οποίος ήρθε και για την πρεμιέρα της σειράς στην Ελλάδα από τoν ΟΤΕ TV. H πρεμιέρα έγινε στο κινηματογράφο Φιλοθέη όπου ο πρωταγωνιστής απάντησε και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Για τον ρόλο του ως Sherlock είπε: «O ρόλος μου είναι πολύ οικείος, κάθε φορά που τον ενσαρκώνω πλέον -κάπως σαν ένας παλιός φίλος. Καθώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας του Sherlock κατά τη διάρκεια της σειράς, δεν γίνεται ποτέ βαρετό το να δουλεύεις πάνω στο ρόλο – δεν μπορείς ούτε να χαλαρώσεις ούτε να τεμπελιάσεις».

«Έχει πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος, όχι μόνο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αλλά και για τον τρόπο που εξελίσσεται στις 3 σεζόν. Είναι και το ότι η ομάδα αποτελείται από την πιο εξαιρετική «οικογένεια» συνεργατών. Έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι, και απολαμβάνουμε συλλογικά την επιτυχία της σειράς».

«Επίσης είναι ένας πολύ χαρακτηριστικός ρόλος, κι έτσι στην αρχή με ανησυχούσε εάν θα μπορούσα να ξεφύγω από τη «σκιά» του – βέβαια είναι μία καλή σκιά! Παρόλα αυτά νομίζω ότι είμαι εντάξει».

O Sherlock προβάλλεται στο OTE Cinema HD 1 κάθε Δευτέρα στις 21.00. Εκτός από το Sherlock οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, πρεμιέρες blockbuster αλλά και βραβευμένες ανεξάρτητες παραγωγές.

The post Ο Sherlock Holmes στον OTE TV και στην Αθήνα! appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα