Ο Χρήστος Μπάρκας έχει ένα απίστευτο χόμπι: Εκτρέφει κότες

17:22 18/6/2019 - Πηγή: People

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Χρήστος Μπάρκας και προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το αγαπημένο του χόμπι: εκτρέφει κότες.

Ο σεφ που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό του Masterchef μίλησε στην εκπομπή για το χόμπι της κολύμβησης, με την οποία ασχολείται τα 15 τελευταία χρόνια, για τις σπουδές του στη Ρόδο, σε σχολή τουριστικών επαγγελμάτων, τις γλώσσες που μιλάει (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά), αλλά και για τις διάφορες δουλειές που έχει χρειαστεί να κάνει

(οικοδομή, ξύλα). Και για το αγαπημένο του χόμπι, την εκτροφή κότας.

Το απίθανό χόμπι του, μάλιστα, κέντρισε το ενδιαφέρον: «Μ’ αρέσουν πολύ τα ζώα, ειδικά τα πτηνά. Το αγαπημένο μου ζώο είναι οι κότες, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό. Ό,τι έχει να κάνει με χήνες, κότες, καναρίνια, παπαγάλους… Μπορώ να πω ότι έχουν περάσει όλα τα πτηνά από το σπίτι μας, μόνο στρουθοκάμηλο δεν έχω πάει στους γονείς μου.

Εκτρέφω μία εκθεσιακή ράτσα κότας, είναι ένα χόμπι που με ηρεμεί. Είναι πανέμορφα πουλιά, διαφορετικά από τις συνηθισμένες κότες. Η ομάδα μου αποτελείται από 18 θηλυκά μέλη και 2 γενναία κοκόρια», αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Χρήστος Μπάρκας μίλησε τέλος και για το φλερτ με τις γυναίκες και όπως είπε: «Είμαι αρκετά ντροπαλός…».

Δείτε τι είπε στο video παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα