Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε δύο γάτες Σαβάνας και ξέσπασε κόντρα με την PETA

15:59 4/10/2019 - Πηγή: People

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από τον γάμο του με την Χέιλ Μπάλντουιν και ο Τζάστιν Μπίμπερ μπήκε σε ρυθμούς καθημερινότητας με έναν γεμάτο διαδικτυακό τσακωμό. Όχι με κάποιο πρόσωπο. Αλλά με την PETA, τη γνωστή ακτιβιστική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων. Αιτία για την ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων, κυρίως από πλευράς του Μπίμπερ, η αγορά δύο γατών Σαβάνας.

Ο Μπίμπερ πλήρωσε 35.000 δολάρια για την Τούνα και τη Σούσι και στις πρώτες αναρτήσεις που έκανε προκάλεσε την αντίδραση

της PETA που τον κατηγόρησε ότι ενισχύει τη διαρκή απαίτηση για γάτες-υβρίδια, με αποτέλεσμα να γίνονται παρά φύσει μίξεις συγκεκριμένων αιλουροειδών, που το κοινό τις αντιμετωπίζει ως τρόπαια.

View this post on Instagram

For all the kitty love you can handle follow my cats tuna and sushi on Instagram @kittysushiandtuna I’ll send my millionth follower drew gear

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 27, 2019 at 9:39pm PDT

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ήταν αρκετά δηκτικός προς την PETA  και με αναρτήσεις στα stories στο Instagram, είπε στην PETA «Suck it» που δεν χρειάζεται και δε γίνεται να μεταφραστεί. Μπορούν να μεταφραστούν όμως τα υπόλοιπα που έγραψε.

«PETA ασχολήσου καλύτερα με πραγματικά προβλήματα. Όπως την αιχμαλωσία και τους βασανισμούς ζώων. Τρελάθηκες επειδή πήρα ένα συγκεκριμένο είδος γάτας…; Δεν σε είδα να αντιδράς με τον σκύλο μου τον Όσκαρ που δεν ήταν αδέσποτο. Πρέπει κάθε ζώο που παίρνουμε να είναι αδέσποτο; Είμαι εντελώς υπέρ του να υιοθετούμε αδέσποτα, αλλά υπάρχουν και οι προτιμήσεις και γι΄αυτό είναι αυτοί που εκτρέφουν ζώα. Πήγαινε να μαζέψεις το πλαστικό από τους ωκεανούς και άσε ήσυχες τις γάτες μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα