Οι χειρότεροι κατά συρροή δολοφόνοι στον κόσμο

22:38 6/6/2019 - Πηγή: People

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ένοχο για 85 φόνους έναν νοσηλευτή, έναν από τους χειρότερους κατά συρροή δολοφόνους στην πρόσφατη ιστορία, και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη. Το δικαστήριο του Όλντεμπουργκ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, έκρινε πως ο Νιλς Χέγκελ, 42 ετών, είναι ένοχος για τη δολοφονία ασθενών, στους οποίους έκανε ένεση με θανατηφόρα φάρμακα, στα νοσοκομεία όπου εργάστηκε από το 2000 έως το 2005. Η αστυνομία υποπτεύεται πως έχει σκοτώσει έως και 200 ανθρώπους, σε υποθέσεις οι οποίες δεν μπορούν ωστόσο να διαλευκανθούν, κυρίως επειδή τα πτώματα μεγάλου αριθμού θυμάτων έχουν

αποτεφρωθεί.

Ακολουθεί ένας κατάλογος με τους χειρότερους, παγκοσμίως, κατά συρροή δολοφόνους των τελευταίων δεκαετιών.

9. «Το Τέρας των Άνδεων»

Το 1980 ο Κολομβιανός Πέδρο Λόπες Μονσάλβε συνελήφθη σε αγορά του Ισημερινού αφού επιχείρησε να απαγάγει ένα κορίτσι. Στη συνέχεια ομολόγησε ότι είχε στραγγαλίσει τουλάχιστον 310 παιδιά φτωχικής καταγωγής από την Κολομβία, τον Ισημερινό και το Περού.

Το «Τέρας των Άνδεων» καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξης στον Ισημερινό και στη συνέχεια, το 1994, εκδόθηκε στην Κολομβία όπου και εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική.

Απελευθερώθηκε αρκετά χρόνια αργότερα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σήμερα θα πρέπει να είναι εβδομηντάρης.

8. «Ο Χασάπης του Ροστόφ»

Το 1992 ο 56χρονος τότε Αντρέι Τσικατίλο καταδικάστηκε σε θάνατο για τις δολοφονίες 52 γυναικών που είχαν σεξουαλικό κίνητρο στο διάστημα 1978-1990.

Ο πρώην δάσκαλος, γνωστός ως «Χασάπης του Ροστόφ» από το όνομα της περιοχής της νότιας Ρωσίας όπου κυρίως δρούσε, εκτελέστηκε το 1994.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα