Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για το 2020 σύμφωνα με το Airbnb

08:34 26/10/2019 - Πηγή: People

H Airbnb μετά από μεγάλη μελέτη βρήκε τους τοπ προορισμούς για το 2020. Η διαδικασία που ακολούθησε ήταν να αναλύσει πρώτα τα εσωτερικά δεδομένα για τις πόλεις και τις χώρες που «κλείστηκαν» για τα ταξίδια του 2020, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, σε σύγκριση με τους προορισμούς που είχαν καταγραφεί την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σε γενικές γραμμές, η Airbnb προβλέπει ότι οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν περισσότερο σε οικολογικούς προορισμούς και θα αποφύγουν παραδοσιακά δημοφιλείς τουριστικές πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω δέκα τοπ προορισμούς για το

2020.

10. Ουμπατούμπα, Βραζιλία: Αυτή η πόλη έχει πάνω από 100 παραλίες και είναι γνωστή ως η περιφέρεια πρωτεύουσας του κράτους του Σάο Πάολο. Έχει, επίσης, διάφορα μονοπάτια πεζοπορίας μέσα από το τροπικό δάσος του Ατλαντικού.

9. Αμπερντήν, Σκωτία: Γνωστή ως «Granite City», η Αμπερντήν δεν διαθέτει μόνο εκπληκτική θέα στις ακτές αλλά και πολλά μουσεία, εστιατόρια και γκαλερί.

8. Κάλι, Κολομβία: Γνωστή ως η πρωτεύουσα της σάλσα, αυτή η πόλη είναι ο «παράδεισος» Αφρο-Κολομβιανών και αυτόχθονων πολιτισμών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα