Ποιο Greece’s Next Top Model; Την κούρεψαν on air και λιποθύμησε με το αποτέλεσμα..!

10:02 17/10/2019 - Πηγή: People

Δεν είναι μόνο τα δικά μας, τα εγχώρια βάσανα από τα ριάλιτι μοντέλων με τα makeover και τα κουρέματα που προκαλούν ψυχική αναστάτωση και… πλήγματα στην αυτοπεποίθηση των κοριτσιών.

View this post on Instagram

Öncesi- Sonrası . . Sizce saç ve makyaj nasıl ? @gozdekansu @globalmedya @showtv #kuaförümsensin #globalmedya #showtv

A post shared by Kuaförüm Sensin (@kuaforumsensintv) on Oct 3, 2019 at 4:18am PDT

Έχουν και στην τουρκική τηλεόραση

αντίστοιχα concept μεταμόρφωσης, μόνο που εκεί οι διαγωνιζόμενες όχι απλώς το παίρνουν πιο κατάκαρδα, αλλά ενίοτε χρειάζεται να τις πάρει ασθενοφόρο από το πλατό, λόγω του σοκ που συνοδεύει τη μεταμόρφωσή τους.

Αυτό συνέβη και με μακρυμαλλούσα διαγωνιζόμενη, η οποία ακριβώς λόγω της ακραίας αντίδρασής της έγινε viral: στην αρχή «πάγωσε» -όταν άκουσε το πρώτο «χρατς» στη μακριά κοτσίδα της και όταν αντίκρισε τον εαυτό της στον καθρέφτη-, στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει στον κομμωτή («Πού πήγαν τα μαλλιά μου;») και μετά η κάμερα τη δείχνει να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση.

View this post on Instagram

Saçı kesinlince sinirleri bozulan İlayda, kuaför koltuğunu terk ediyor ! @gozdekansu @globalmedya @showtv #kuaförümsensin #globalmedya #showtv

A post shared by Kuaförüm Sensin (@kuaforumsensintv) on Oct 3, 2019 at 6:18am PDT

Όμως, δεν καταφέρνει να φτάσει μέχρι την έξοδο, καθώς λιποθυμά στον αέρα της εκπομπής με κάποια από τις παρουσιάστριες να την αρπάζει κυριολεκτικά στα χέρια για να μη χτυπήσει το κεφάλι της.

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Kuaförüm Sensin (μτφ.: «Είσαι ο κομμωτής μου»), στην οποία πολλές κοπέλες δηλώνουν συμμετοχή για να αλλάξουν το look τους σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, κερδίζοντας προϊόντα και μικροέπαθλα ομορφιάς.

Η συγκεκριμένη πάλι κέρδισε μία επίσκεψη των γιατρών στα στούντιο της εκπομπής. Η δε εκπομπή στα social media και στο επίσημο προφίλ της στο Instagram κέρδισε κάτι περισσότερο από 9.000 likes, ενώ το βίντεο με τη λιποθυμία έχει προβληθεί περισσότερες από 21 εκ. φορές…

Με στοιχεία από Dazed and Comfused

Keywords
Τυχαία Θέματα