Πώς μία πάνα για ενήλικες έγινε αφορμή σκληρής κριτικής στη Νάταλι Πόρτμαν και τη νέα της ταινία

17:33 27/9/2019 - Πηγή: People

Το Lucy In The Sky κυκλοφορεί την άλλη Παρασκευή στις αμερικάνικες αίθουσες, αλλά ήδη από τις προβολές της ταινίας σε φεστιβάλ, οι κριτικές είναι καταπέλτης. Όχι μόνο για την ταινία, αλλά και για τη Νάταλι Πόρτμαν, μια ηθοποιό που σπάνια δέχεται τόσο έντονη κριτική για τις δουλειές της.

Η Πόρτμαν που πριν λίγους μήνες πήρε το χρίσμα για να γίνει η She Thor του σύμπαντος της Marvel, υποδύεται στο Lucy in the Sky

τη Λούσι Κόλα. Πρόκειται για αληθινή ιστορία και αφορά μια αστροναύτη που ύστερα από ένα ταξίδι της στον διαστημικό σταθμό, επιστρέφει στη γη και βυθίζεται στις παραισθήσεις.

Κάποια στιγμή αποφασίζει να πάει να βρει τη νέα σύντροφο του πρώην της και να την απαγάγει. Για να το πετύχει αυτό, οδηγάει από το Τέξας μέχρι τη Φλόριντα, από το Χιούστον μέχρι το Ορλάντο. Πρόκειται για μια απόσταση 1.000 μιλίων, την οποία η Λίσα Νόβακ διήνυσε φορώντας μια πάνα για ενηλίκους, ώστε να μη χρειαστεί να χάσει χρόνο για να κάνει την ανάγκη της.

Η Νάταλι Πόρτμαν όμως αποκάλυψε στην Έλεν Ντετζένερις ότι συμφώνησαν με τον σεναριογράφο Νόα Χόλι να αφήσουν εκτός αυτό το στοιχείο. Ήταν όμως κάτι που δεν άρεσε στο κοινό και γι΄αυτό η Πόρτμαν δέχτηκε έντονη κριτική.


Keywords
Τυχαία Θέματα