Πρεμιέρα για το Καλημέρα Ελλάδα με νέους συνεργάτες για τον Γιώργο Παπαδάκη

11:09 16/9/2019 - Πηγή: People

Καλημέρα Ελλάδα για ακόμα μια χρονιά. Γιώργος Παπαδάκης για ακόμα μια χρονιά. Αυτή η σχέση μπαίνει στον 29ο της χρόνο με τον παρουσιαστή να έχει αναδείξει αρκετά παιδιά όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά την περσινή σεζόν που ξεκίνησε με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, ο Γιώργος Παπαδάκης προχώρησε σε ολική αλλαγή της ομάδας του. Έτσι, φέτος θα δούμε στο πλάι του την Αλεξάνδρα Καϋμένου και τον εδώ και 20 χρόνια δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Πρόκειται

για έναν ρεπόρτερ που έχει βγει σε όλα αυτά τα χρόνια αρκετές φορές στην εκπομπή για ρεπορτάζ από τη Βόρεια Ελλάδα. Γι΄αυτό κιόλας ο Γιώργος Παπαδάκης τον υποδέχτηκε πρωτίστως ως φίλο και μετά ως συνεργάτη.

«Και πάλι μαζί, ξεκινάμε για μια ακόμα χρονιά, με την ευχή και την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερη. Θα είναι καλύτερη για σας, θα είναι καλύτερη για μας. Εμείς ξεκινάμε δυνατά, φρέσκοι και ανανεωμένοι με καινούρια συντροφιά, νέα παρέα, νέες αφίξεις» ανέφερε μεταξύ άλλων πριν υποδεχτεί τους δύο συνεργάτες του.

Στο φινάλε της έναρξης σχολίασε και την αλλαγή στο κυβερνητικό σκηνικό, αφού όταν τελείωσε η προηγούμενη σεζόν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ΝΔ. Με αφορμή αυτή την αλλαγή δεσμεύτηκε για ίδια και αμερόληπτη κριτική.

«Ούτε συμπολίτευση θα κάνουμε, ούτε αντιπολίτευση. Δε θα γίνουμε γραφείο Τύπου της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης. Όπου είναι καλά τα γεγονότα, εδώ είμαστε να τα υποδεχτούμε να τα αναλύσουμε. Όπου υπάρχουν γκρίζες ζώνες, μαύρες γραμμές, εδώ είμαστε να τα καυτηριάσουμε».


Keywords
Τυχαία Θέματα