Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έβγαινε όταν γνώρισε τη Meghan Markle

17:48 14/6/2019 - Πηγή: People

Οι λεπτομέρειες της γνωριμίας του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle είναι ήδη αρκετά γνωστές: ο πρίγκιπας γνώρισε την αμερικανίδα ηθοποιό τον Ιούνιο του 2016 σε «ραντεβού στα τυφλά» το οποίο είχε κανονίσει μια κοινή τους φίλη.

Η συνέχεια είναι επίσης γνωστή: το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018 και στις 6 Μαΐου της φετινής χρονιάς γεννήθηκε ο γιος τους, Archie.

To love story τους μοιάζει τόσο κινηματογραφικό που έχει γίνει ήδη ταινία, και

η καθημερινότητά τους- μακριά πλέον από το Παλάτι- έχει κάνει ακόμα ρομαντική την ιστορία τους που συνοδεύεται από την επιλογή τους να ζήσουν ήρεμα και «ταπεινά» και να μεγαλώσουν το παιδί τους χωρίς «βασιλικά βαρίδια».

Το άγνωστο ειδύλλιο

Και τώρα έρχεται μια άγνωστη πληροφορία για τη ζωή του Πρίγκιπα Harry, λίγο πριν γνωρίσει τη Meghan, που πιθανότατα θα υποχρεώσει τους σεναριογράφους να ξαναγράψουν το στόρι της γνωριμίας τους από την αρχή. Σύμφωνα με το καινούργιο βιβλίο της βασιλικής βιογράφου Angela Levin, Harry: Conversations with the Prince, ο Πρίγκιπας Harry δεν ήταν ακριβώς single όταν πρωτογνώρισε την ηθοποιό. Όπως αναφέρει το βιβλίο, την περίοδο εκείνη έβγαινε με το μοντέλο Sarah Ann Macklin.

Όπως υποστηρίζει στο βιβλίο της η Levin, ο Harry και η Ann είχαν γνωριστεί σ’ ένα prive party, αντάλλαξαν αμέσως τηλέφωνα και άρχισαν να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο. Το ζευγάρι βγήκε μερικά ραντεβού στη διάρκεια του 2016, ωστόσο η σχέση τους δεν ήταν αυστηρά αποκλειστική. «Ήταν απλά ένα ειδύλλιο» καταλήγει η βιογράφος.

Και ακριβώς επειδή αυτή η σχέση δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα φλερτ, ο Harry δεν είχε και κανέναν ενδοιασμό να δεχτεί να παρευρεθεί στο ραντεβού με τη Markle. Όπως μάλιστα είχε δηλώσει η νυν Δούκισσα του Sussex: «Ήταν σαφώς στημένο, ήταν ραντεβού στα τυφλά. Δεν γνώριζα πολλά για εκείνον και ρώτησα τη φίλη τη φίλη μου που το κανόνισε “είναι καλός;”. Διαφορετικά, δεν θα είχε νόημα».

Στο μεταξύ, η Sarah Ann Macklin ζει ευτυχισμένα τη ζωή της. Εκτός από μοντέλο, είναι διατροφολόγος και συντάκτης «καλής ζωής», ενώ είναι και αρκετά δραστήρια στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα