Ρένε Ζελβέγκερ: Έπεσα σε θλίψη και βαθύ σκοτάδι πριν τα παρατήσω όλα για 6 χρόνια

13:34 28/8/2019 - Πηγή: People

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που μπήκαν στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ και πέρασαν ένα διάστημα που δεν άντεχαν τη ζωή τους. Η Ρενέ Ζελβέγκερ είδε αρκετές φορές την σκληρή πλευρά της διασημότητας, ειδικά την περίοδο που όλοι ασχολούνταν με το αν έχει κάνει πλαστική ή όχι.

Κάπου το 2013 αποφάσισε ότι έπρεπε να βάλει ένα τέρμα στην κατρακύλα της. Είχε μπει σε έναν μαύρο κύκλο, ο οποίος έμοιαζε να μην έχει κάποιο τέρμα. Έπρεπε κάπως να φτιάξει το κενό σημείο που αποτελούσε την διαφυγή της.

Μιλώντας στο περιοδικό Red για το

τεύχος Οκτωβρίου, η Ζελβέγκερ περιγράφει το πως ένιωθε εκείνη την περίοδο και πώς αποφάσισε να αφήσει πίσω την καριέρα της για σχεδόν 6 χρόνια.

«Δέχτηκα κάποιες κακές συμβουλές. Έκανα κάποιες πολύ άσχημες επιλογές. Ήταν πολύ σκοτεινή η ζωή μου. Και θλιβερή. Αλλά δεν το βλέπω σαν μια περίοδο που την σπατάλησα, γιατί έμαθα πολλά απ΄αυτήν. Κι ήταν κάτι που το χρειαζόμουν. Έμαθα πολλά για τον τρόπο που έβλεπα τα πράγματα. Έμαθα να αναγνωρίζω διαφορετικά μοτίβα της συμπεριφοράς μου. Να κατανοώ τις διαφορετικές συνέπειες. Κι είμαι ευγνώμων. Ευγνώμων που έμαθα να κάνω πράγματα διαφορετικά.

Έλειψα για αρκετό διάστημα και, ειλικρινά, το έκανα γιατί είχα πάψει να προσέχω τον εαυτό μου. Φαινόμουν ότι δεν πρόσεχα τον εαυτό μου. Το ένιωθα ότι δεν πρόσεχα τον εαυτό μου. Με είχα βαρεθεί.

Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ένιωθα σαν να βγαίνω από τον εαυτό μου όταν γύριζα σκηνές, με παρατηρούσα και γύριζαν τα μάτια μου. Έλεγα προς τον εαυτό μου «Ω, σκάσε » ή «Να το πάλι αυτό το περίεργο πράγμα που κάνεις». Και κάπως έτσι αποφάσισα να φύγω μακριά, να κάνω κάτι άλλο. Να γίνω λιγότερο βαρετή».

Να θυμίσουμε ότι σε παλιότερη συνέντευξη της στη βρετανική Vogue, η Ζελβέγκερ είχε αποκαλύψει ότι έκανε ταξίδι ενδοσκόπησης, όπως όταν ταξίδεψε στην Άπω Ανατολή και πήρε το τρένο για το Βιετνάμ ή όταν βρέθηκε στη Λιβερία και προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα