Σάββας Πούμπουρας: Δημοσίευσε φωτογραφία που διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της Αρετής Θεοχαρίδη

14:13 1/8/2019 - Πηγή: People

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη έπειτα από επτά χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου πρόκειται να φέρουν το πρώτο τους παιδί στον κόσμο σε μόλις λίγους μήνες.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την εγκυμοσύνη της συζύγου του παρουσιαστή, η επιβεβαίωση όμως ήρθε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Σάββας Πούμπουρας μοιράστηκε με τους followers του μέσω ενός Insta Story το φαγητό το οποίο έφαγε και σχολίασε όλο νόημα «Άλλος

έχει λιγούρες».

Σήμερα ο παρουσιαστής όμως ανάρτησε για πρώτη φορά μία φωτογραφία που μπορούμε να διακρίνουμε τη φουσκωμένη κοιλιά της Αρετής Θεοχαρίδη. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε βλέπουμε τον Σάββα Πούμπουρα, την Αρετή Θεοχαρίδη αλλά και τον σκύλο τους και στη λεζάντα έγραφε «Αυξάνεστε και πληθύνεστε!  Για να δούμε θα είναι περισσότερα τα αγόρια μες στο σπίτι ή πάμε για ισοφάριση?!» 

View this post on Instagram

“The Fantastic 4 !“ ____________________________________________________ : Θα γίνω πατέρας? : Ναι! – : Τι έγινε ρε παιδιά? – : Έρχεται μωρό. : Θα μπορώ να το δαγκώνω?? : ΟΧΙ!!! ____________________________________________________ Αυξάνεστε και πληθύνεστε! Για να δούμε θα είναι περισσότερα τα αγόρια μες στο σπίτι ή πάμε για ισοφάριση?! ____________________________________________________ @panosgi Thnx brother for the click!

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on Aug 1, 2019 at 1:47am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάββας Πούμπουρας, Δημοσίευσε, Αρετής Θεοχαρίδη,savvas poubouras, dimosiefse, aretis theocharidi