Σε κέντρο απεξάρτησης για ακόμη μια φορά ο τραγουδιστής των Metallica

11:04 28/9/2019 - Πηγή: People

Την ακύρωση του προγραμματισμένου τους tour σε Αυστραλία και Νέα; Ζηλανδία αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν οι  Metallica αφού ο frontman της μπάντας, James Hetfelde φαίνεται πως ενέδωσε και πάλι στα πάθη του.

Με ένα μήνυμά τους στο twitter τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, Lars Ulrich, Kirk Hammett και Robert Trujillo έκαναν γνωστό στους

θαυμαστές τους πως ο 56χρονος frontman πρόκειται να μπει για ακόμη μια φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης γεγονός που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της περιοδείας.

«Είμαστε αληθινά στεναχωρημένοι που ενημερώνουμε τους fans και τους φίλους μας ότι πρέπει να ακυρώσουμε το tour μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Όπως μπορεί να ξέρετε, ο αδελφός μας James παλεύει με την εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες για πολλά χρόνια. Τώρα, δυστυχώς, ξαναμπήκε σε πρόγραμμα προκειμένου να θεραπευτεί. Σκοπός μας είναι , μόλις το επιτρέψουν η υγεία του και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει να επιστρέψουμε στις live εμφανίσεις μας. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό», ανέφεραν χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα