Σταμάτης Κωβαίος: Οι αποκαλύψεις του για τον Πάνο Ιωαννίδη προκαλούν αμηχανία…

19:16 12/6/2019 - Πηγή: People

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Σταμάτης Κωβαίος και προχώρησε σε κάποιες μάλλον άβολες αποκαλύψεις για τον κριτή του Masterchef, Πάνο Ιωαννίδη. Ο πρώην παίκτης, που αποχώρησε οικειοθελώς, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν βγήκε από το παιχνίδι και δήλωσε «δεν είμαι κακός άνθρωπος, ούτε έχω πει κακό για κάποιον. Η μαγεία του μοντάζ είναι μεγάλη».

Ποιες ήταν όμως οι δηλώσεις του για τον Πάνο Ιωαννίδη που προκάλεσαν αμηχανία; Η πρώτη είχε να κάνει με την αναφορά του στην αδυναμία του σεφ

στις γυναίκες: «Με τον κύριο Ιωαννίδη δεν ταίριαξα και πάρα πολύ, δεν είχαμε άμεση σχέση. Με τον κ. Κουτσόπουλο και τον κ. Κοντιζά ταίριαξα πιο πολύ. Ο κος Ιωαννίδης είναι λίγο πιο προς τις γυναίκες… είναι πώς να το πω… αγαπάει τις γυναίκες πιο πολύ. Του αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες. Ο Σωτήρης Κοντιζας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν λίγο παραπάνω ανοιχτοί με εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Η δεύτερη αναφορά του στον Πάνο Ιωαννίδη είχε να κάνει με τα γυρίσματα και τις …καθυστερήσεις από τον κριτή: «Ο Πάνος Ιωαννίδης μας καθυστερούσε λίγο με τα γυρίσματα, ήταν λίγο ξεχασιάρης με τα λόγια του και με αυτά που έπρεπε να πει. Κρατούσε 2-3 ώρες ακόμα το γύρισμα με τον κ. Ιωαννίδη, αλλά εντάξει τον αγαπάμε. Τα ξεχνούσε, τα έλεγε 5-6-7-10-20 φορές»!

Keywords
Τυχαία Θέματα