Τάσος Ξιάρχος: Η απάντησή του χορογράφου στις κατηγορίες της Σουζάνας Κουόλ και το όλο ειρωνεία story στο Instagram

12:37 11/12/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν χθες το βράδυ η Σουζάνα Κουλ και μεταξύ πολλών άλλων αποκάλυψε ότι έχει κινηθεί νομικά εναντίον του χορογράφου Τάσου Ξιάρχου– τον οποίο είδαμε σε κάποια από τα φετινά επεισόδια του GNTM 2.

Η πρώην, λοιπόν, παίκτρια του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας δήλωσε: «Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά

του για μένα. Δε ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο μάνατζέρ μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα».

Κι ενώ η Σουζάνα μιλούσε για την αγωγή, ο Ξιάρχος κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του την τηλεόραση και την παίκτρια να μιλάει ζουμάροντας στο όνομά του. Και ακούγεται να λέει- προφανώς με ειρωνία: «Επιτέλους είναι σωστό το όνομά μου».

Δείτε το video που ανέβασε ο Τάσος Ξιάρχος στο Instagram:


Σήμερα και μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο χορόγράφος απάντησε ακόμη πιο σκληρά στις κατηγορίες του μοντέλου.

«Πριν μία εβδομάδα η Σουζάνα ήρθε στο νυχτερινό μαγαζί που εργάζομαι. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε μετά το GNTM. Είπαμε δυο κουβέντες μεταξύ μας πολύ σωστές και αληθινές. Χαμογελάσαμε, τα βρήκαμε και αγκαλιαστήκαμε. Τρία πράγματα της είπα. Τα κατάλαβε απευθείας και μου είπε πως έχω δίκιο και τελείωσε εκεί η κουβέντα. Δεν αναφέρθηκε σε κάποια αγωγή, τίποτα. Τώρα αν το έκανε εντάξει. Δεν είμαστε και φίλοι για να στενοχωρηθώ. Ίσως να είναι κανένας άλλος λόγος καινούργιος. Δε ξέρω τι μπορεί να είναι», διευκρίνισε ο Τάσος Ξιάρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα