Θυμάστε τον κακό ξάδερφο του Harry Potter; Δείτε πώς είναι σήμερα

18:59 25/11/2019 - Πηγή: People

Το franchise του Harry Potter είναι απ΄αυτά που δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας γοητεύουν και να τα ξαναβλέπουμε από την αρχή σαν να μη γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάληξη. Είναι επίσης ένα franchise που μας σύστησε σε μια σειρά από ηθοποιούς, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν συνέχισαν στις ίδιες εντάσεις. Ακόμα και ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Ράντκλιφ παλεύει να αποτινάξει από

πάνω του τον ρόλο μετά από 8 χρόνια από το τέλος.

Για κάποιους πάντως ίσως είναι πιο εύκολο να αφήσουν πίσω τους τους ρόλους που τους στιγμάτισαν, δεδομένου ότι ήταν πολύ πιο βοηθητικοί και με μικρότερη διάρκεια. Ο ρόλος του Ντάντλι Ντάρσλι για παράδειγμα ήταν ένας ρόλος που είδαμε στις 6 από τις 8 ταινίες, πάντοτε στο ξεκίνημα, όταν υποτίθεται πως ετοιμαζόταν ο Χάρι για να ξεκινήσει η χρονιά στο Χόγκουαρτς.

Στην 6η ταινία και στην τελευταία δεν τον είδαμε. Κι από τότε δεν υπήρξε καμία περίπτωση που να μας έχει τραβήξει την προσοχή. Ο Χάρι Μέλβιλ, ο ηθοποιός που έκανε τον Ντάντλι, είναι σήμερα 30 ετών και τον είδαμε ξανά για πρώτη φορά στην ταινία Ballad of Buster Scruggs των αδελφών Κοέν. Μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως εμφανίστηκε σε δύο παραγωγές του BBC, το His Dark Materials και το The War of Worlds. Κι η εμφάνισή του ξάφνιασε πολλούς.

Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, υπήρξε ένα διάστημα που θεωρεί ότι ήταν παχύς και αποφάσισε να το αλλάξει αυτό, οπότε έκανε γυμναστική και έχει αυτή την εμφάνιση σήμερα. Μια εμφάνιση που του εξασφαλίζει μη αναγνωρισιμότητα όταν είναι στο μετρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα