Το Κόκκινο Ποτάμι στην κορυφή της τηλεθέασης: μπροστά από τα talent shows κατά τη διάρκεια της προβολής του

13:35 4/11/2019 - Πηγή: People

Το νέο επεισόδιο της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» στο OPEN βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης κατά τη διάρκεια της προβολής του το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 21,8%, την ώρα προβολής του, 21.00-22.00 ήταν και τα τέσσερα τέταρτα μπροστά από όλα τα προγράμματα του slot, με διαφορά 1-8,1 μονάδες από το δεύτερο κανάλι (ΣΚΑΙ) κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Η σειρά που μας ταξιδεύει πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα, τα χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου από την Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν και πάλι νο1 trend στο twitter με τα

σχόλια να μιλούν για τις υψηλές προδιαγραφές της σειράς, αλλά και τη συγκίνηση που προκαλεί στο κοινό η αποτύπωση γεγονότων που διηγούνται την ιστορία των προγόνων μας.

Μερικές από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών στο Twitter

«Επιτέλους βλέπουμε ποιοτικές ελληνικές σειρές στην τηλεόραση! Είχαμε βαρεθεί την παρουσία τουρκικών παραγωγών χαμηλού επιπέδου! Ελπίζω μετα την επιτυχία της νέας σειράς #kokkinopotami να υπάρξουν κίνητρα ώστε να αναπτυχθούν περισσότερες σειρές με ιστορικό/λαογραφικό περιεχομένο».

Επιτέλους βλέπουμε ποιοτικές ελληνικές σειρές στην τηλεόραση! Είχαμε βαρεθεί την παρουσία τουρκικών παραγωγών χαμηλού επιπέδου! Ελπίζω μετα την επιτυχία της νέας σειράς #kokkinopotami να υπάρξουν κίνητρα ώστε να αναπτυχθούν περισσότερες σειρές με ιστορικό/λαογραφικό περιεχομένο.

Daphne Noussi (@DaphneNoussi) November 4, 2019

Οτι καλυτερο εχει προσφέρει η ελληνικη τηλεοραση από τα τελευταία 10 χρονια.#kokkinopotami

— Έλενα Λ. (@ReinaDelaPorta) November 3, 2019

Κάθε Κυριακή στις 21.00 περιμένουμε με λαχτάρα να δούμε το #kokkinopotami!Τι να πει κανείς γι’αυτη την άρτια σειρά!Η επιτομή των φετινών σειρών.Από το σενάριο, τους χαρακτήρες, την ηθοποιία, μέχρι τα κοστούμια και την απαράμιλλη φωνή της Ε. Ζουγανελη!

— Chris (@Goldie49B) November 3, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόκκινο Ποτάμι,kokkino potami