Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κανάκη από τον ΣΚΑΪ

13:40 22/1/2020 - Πηγή: People

Ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση-βόμβα του Αντώνη Κανάκη και του Ράδιο Αρβύλα από τον ΣΚΑΪ, ήταν αναμενόμενο οι ψυχαγωγικές εκπομπές να κινηθούν για ρεπορτάζ που να φέρνει στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τις επαφές και τις σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι.

Μια σχέση που δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο και δεν εφθάρη από κακά νούμερα τηλεθέασης, αφού και οι δύο εκπομπές του Κανάκη πήγαν μια χαρά πέρσι, δε γινόταν παρά να προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Στο Happy Day

η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε το χρονικό της αποχώρησης, αλλά ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή που αποκάλυψε ότι μπορεί οι Ράδιο Αρβύλα να μην είχαν βγει, αλλά από τον Σεπτέμβριο δούλευαν πάνω σε βιντεάκια, με σκοπό να βγουν προς το τέλος Νοεμβρίου.

«Εγώ θέλω να πω ότι επειδή το έψαξα κα εγώ το θέμα. Ο Αντώνης Κανάκης κρατάει μια στάση αναμονής και σιωπής περιμένοντας να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η παραγωγή είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δούλευε από τον Σεπτέμβριο και είχε την πρόθεση να βγει στον αέρα. Οι άνθρωποι της παραγωγής αισθάνονται κάπως παγωμένοι από όλα αυτά τα σενάρια που είχαν βγει. Θεωρούν ότι δεν δημιούργησαν αυτοί το πρόβλημα. Έχω όμως την αίσθηση ότι αυτή η ιστορία ίσως οδηγηθεί στα δικαστήρια».


Τα λεγόμενα της Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε λίγο αργότερα στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά που ανέφερε πως η ομάδα της παραγωγής έφτιαχνε βιντεάκια για να υπάρχουν ως κάβα για όταν ξεκινήσει η εκπομπή.

«Εγώ γνωρίζω πως τέλη Σεπτεμβρίου έγινε πρόσληψη σχεδόν 10 ατόμων που πληρώνονται κανονικά και δούλευαν ώστε να βγει η εκπομπή. Πήγαιναν δηλαδή κανονικά στη δουλειά καθημερινά και πληρώνονταν. Πληρωνόντουσαν από τον Κανάκη και ο ίδιος πήγαινε καθημερινά να ελέγξει τα βιντεάκια. Ετοίμαζαν επομένως πως θα βγουν κανονικά οι εκπομπές. Κάποια στιγμή ανακοίνωσαν πως θα έβγαζαν κάποιες εκπομπές στο Youtube και θα ξεκινούσαν στις 31 Δεκεμβρίου.

Αυτό ακυρώθηκε όμως. Μετά ήρθε ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του Αντώνη. Ο Κανάκης είχε κάνει τρία ραντεβού με τον ΣΚΑΪ τηλεφωνικά. Εγώ έμαθα ότι δεν ήθελε να πάει απέναντι από Άγριες Μέλισσες, Next Top Model ή MasterChef. Ξέρω ότι ο Κανάκης ήθελε να βγει 12 και από τον ΣΚΑΪ του έλεγαν πως ήθελαν 11 και δεν τους πείραζε να πέσουν τα νούμερα».

Πάνω στα λεγόμενα αυτά της Σκορδά η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε πως κανείς στον ΣΚΑΪ δε γνώριζε για τη χθεσινή ανακοίνωση. Επιπλέον, ανέφερε ξανά πως υπήρχε το ζήτημα του lead in που είχε θέσει η πλευρά Κανάκη σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Πλέον, οι δύο πλευρές θα κινηθούν νομικά η μία απέναντι στην άλλη, όπως ανακοίνωσε και η εκπρόσωπος της πλευράς του Κανάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα