Τσερνόμπιλ: Το βιβλίο της σειράς-φαινόμενο του HBO με το Εθνος της Κυριακής

16:02 26/7/2019 - Πηγή: People

Το βιβλίο του Άντριου Λέδερμπάροου, που κυκλοφορεί με το «Εθνος της Κυριακής» στις 28 Ιουλίου, είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας 5 ετών και παρουσιάζει μια σαφή εικόνα γύρω από το τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία νύχτα. Διαθέτει επιπλέον φωτογραφικό υλικό 45 σελίδων από τη σύγχρονη Πρίπγιατ καθώς και τεχνικά διαγράμματα των εγκαταστάσεων των πυρηνικών αντιδραστήρων, που συμπληρώνουν μια αποστομωτική περιγραφή της χειρότερης πυρηνικής καταστροφής στην

ιστορία της ανθρωπότητας.

Συγχρόνως αποτελεί μια από τις βασικές λογοτεχνικές πηγές της σειράς «Chernobyl» του HBO, που συμβουλεύτηκε προκειμένου να γράψει το σενάριό του ο Γκρέγκ Μέιζιν, ώστε να δημιουργήσει μια από τις πιο επιτακτικά επίκαιρες ιστορικές σειρές «καταστροφής» που έγιναν ποτέ στην ιστορία της τηλεόρασης.

«Το βιβλίο του Άντριου είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός ταξιδιωτικού οδοιπορικού όπως και ιστορικής επιστημονικής αναδρομής στην καταστροφή του Τσερνόμπιλ, που βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμη» σχολίασε ο Γκρεγκ Μέιζιν, τονίζοντας τη συμβολή του βιβλίου στη δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς.

Μαζί, όπως κάθε Κυριακή:

Το PEOPLE: Με εξώφυλλο την Κατερίνα Ζαρίφη. H παρουσιάστρια του OPEN TV μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον, τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής της, και τον λόγο που θα προτιμούσε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της.
To TV ΕΘΝΟΣ με συνεντεύξεις, παρασκήνια και όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση

Περισσότερα για το βιβλίο ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ 01:23:40 μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα