Ζένια Μπονάτσου: Ξέσπασε κατά της θείας της και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

19:44 7/6/2019 - Πηγή: People

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία-Ελένη και Μάρθα.

Ο λόγος που οι δυο γυναίκες έχουν έρθει σε ρήξη είναι το περίφημο σπίτι της αείμνβηστης ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια η Μάρθα Κουτουμάνου. Θέση στην κόντρα πήρε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος στήριξε την κόρη του και ανέφερε πως η Μάρθα έχει κάνει κατάχρηση του σπιτιού ιδιοκτήτριες του οποίου είναι και οι δυο.

Με τη σειρά της όμως μίλησε και η Μαρία-Ελένη η οποία τα έβαλε με την αδερφή της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«εγώ δε φτύνω εκεί που με βοηθάνε».

Ως απάντηση στη συνέντευξη αυτή, η Μάρθα Κουτουμάνου το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου, με μια επιστολή της στα Μέσα, δήλωσε πως δεν αισθάνεται καθόλου περήφανη που η αδερφή της και ο πατριός της βγάζουν στη δημοσιότητα όσα συμβαίνουν μέσα στην οικογένειά τους.

Και μπορεί μετά από αυτή την επιστολή πολλοί να θεώρησαν πως τα πνεύματα θα ηρεμούσαν και η ιστορία θα τελείωνε εδώ όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Μετά από όσα έχουν ακουστεί αυτές τις μέρες θέση αποφάσισε να πάρει και η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, η Ζένια Μπονάτσου.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που έχει σταματήσει να μιλάει στον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια αποκαλούσε παππού της αλλά και τον τρόπο που η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου συμπεριφερόταν αμέσως μετά το θάνατο της ηθοποιού. Ακόμη, η Ζένια Μπονάτσου αναφέρθηκε στην κληρονομιά που άφησε πίσω η γιαγιά της και τον όχι και τόσο ωραίο τρόπο που φέρθηκαν στη μητέρα της ο γνωστός ποινικολόγος και η κόρη του. Μάλιστα η Ζένια σε σημείο των δηλώσεων που έκανε χαρακτηρίζει τη θεία της ως «ψωνάρα» που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να διαφημίζει την οικογένεια από την οποία προέρχεται. Μάλιστα η Ζένια εξέφρασε και το ποια είναι η δική της επιθυμία: «Ιδανικά, σαν όνειρο ζωής θα ήθελα, θα ήθελα να τελειώσουν με τα δικαστήρια, να χωριστούν όλα στα δυο και να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει και τον δρόμο του. Και από εκεί και πέρα καμία επαφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα