Ζέτα Μακρυπούλια: Εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της στο τρείλερ του «Final Four»

10:34 26/7/2019 - Πηγή: People

Την επιστροφή της στην prime time ζώνη της Κυριακής ανακοίνωσε μια ανάρτησή της στο instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τα backstage της επίσημης φωτογράφισης του νέου μουσικού διαγωνισμού show που θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1,

«The Final Four».

View this post on Instagram

New season shooting for Ant1! @nikzik ——————————————————————————— @ant1tv @fipsterr #photoshooting #shooting #photo #newseason #comingsoon #backstage

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on Jul 23, 2019 at 8:22am PDT

«The Final Four, ο απολυτός διαγωνισμός τραγουδιού ξεκινά! Τέσσερις φιναλίστ θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την θέση τους! Αντιμετώπισε τους! Φτάσε στην κορυφή, εξασφάλισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και κέρδισε 50.000 ευρώ μετρητά! Αντέχεις την πρόκληση;», φαίνεται να λέει στο τρέιλερ η Ζέτα Μακρυπούλια.

Τι είναι το «The Final Four»;

To “The FinalFour”διαφέρει  πολύ από τους υπόλοιπους μουσικούς διαγωνισμούς καθώς σε αυτόν δεν διεξάγονται καθόλου οντισιόν. Το παιχνίδι ξεκινά με τέσσερις φιναλίστ και κάθε επεισόδιο αποτελείται από δύο γύρους.

Στον πρώτο γύρο οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν μπροστά στο κοινό και τους κριτές. Η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας, καλείται να αποφασίσει ομόφωνα την τύχη κάθε συμμετέχοντα.

Εάν μία φωνή λάβει «ναι» από όλους τους κριτές, τότε προχωρά στον επόμενο γύρο του επεισοδίου. Οι συμμετέχοντες που προκρίνονται στην επόμενη φάση διαγωνίζονται με έναν από τους τέσσερις φιναλίστ που θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη θέση τους.

Κάθε μονομαχία κι ένας τελικός. Μετά από κάθε αναμέτρηση το κοινό στο στούντιο ψηφίζει και αποφασίζει ποιος από τους δύο τραγουδιστές θα συνεχίσει στο διαγωνισμό. Ο νικητής ασφαλίζει τη θέση του για το υπόλοιπο της βραδιάς και δεν μπορεί να προκληθεί από κανέναν μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Ο νικητής του ελληνικού «The Final Four» θα κερδίσει 50.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα