20χρονη μένει ξύπνια μόνο δύο ώρες την ημέρα

Η 20χρονη Beth Goodier είναι μία από τους 40 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο και μία από τους 1.000 ανθρώπους παγκοσμίως που υποφέρει από το σύνδρομο της «Ωραίας Κοιμωμένης» ή αλλιώς το σύνδρομο Kleine-Levin.

Η κοπέλα σε πρωινή εκπομπή του BBC περιέγραψε πόσο βασανιστική είναι η ζωή από τα 16 της χρόνια και μετά που εμφανίστηκε στη ζωή της η ασθένεια. Το σύνδρομο Kleine-Levin, γνωστό και ως σύνδρομο της «Ωραίας Κοιμωμένης» είναι μια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί στον ασθενή συνεχή ύπνο για περίπου είκοσι δύο ώρες την

ημέρα. Συνήθως εμφανίζεται στην εφηβεία. Η κατάσταση του συνεχόμενου ύπνου παρουσιάζεται συνήθως κάθε πέντε εβδομάδες και μπορεί να διαρκέσει από μία μέχρι τρεις εβδομάδες.

Όμως ο ασθενής ακόμα και τις δύο ώρες που δεν κοιμάται βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση όπου με δυσκολία μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από το όνειρο και χρειάζεται 24ωρη φροντίδα. Η 20χρονη Beth είπε ότι δεν μπορεί πια να κάνει ό,τι κάνει κάθε κοπέλα στην ηλικία της, όπως να βγαίνει έξω ή να παρακολουθεί μαθήματα στο πανεπιστήμιο.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: 40χρονος έκλεψε κινητό από ασθενή νοσοκομείου και κόλλησε Έμπολα

Το βίντεο που πρέπει να δείτε: O Έμπολα σε 94 δευτερόλεπτα

Καθηγήτρια έγδυσε μαθήτρια μέσα στην τάξη (VIDEO)

Εξαπατούσε φίλους και συγγενείς λέγοντας πως έχει καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα