Aυτά είναι τα τρικ που σας αναγκάζουν να ψωνίσετε στα καταστήματα ομορφιάς

Δύσκολα μία γυναίκα φεύγει χωρίς έστω μία σακούλα με καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς από τα δελεαστικά Beauty stores.

Τίποτα ωστόσο δεν είναι τυχαίο στον τρόπο προώθησης και πώλησης των προϊόντων.

Δείτε ποια είναι τα τρικ που σας κάνουν να αγοράζετε όλο και περισσότερα είδη, είτε τα χρειάζεστε είτε όχι.

Τα φώτα που σας δείχνουν νεότερες

Το καθαρό λευκό φως πάνω από το πρόσωπό σας δημιουργεί μία ελαφριά πράσινη ή μπλε

απόχρωση στο περιβάλλον η οποία καλύπτει πολλές ατέλειες όταν κοιτάζεστε στους καθρέφτες και κάνουν τα προϊόντα να δείχνουν πάνω σας ιδανικά, ενώ το δέρμα σας φαίνεται πιο σφριγηλό και λείο από ποτέ.

Κραγιόν σαν... ζαχαρωτά

Έχετε παρατηρήσει φυσικά πως τα κραγιόν και τα πολύχρωμα λιπστικ βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των περιπτέρων περιποίησης. Τα δελεαστικά χρώματα και η ποικιλία δημιουργεί την ανάγκη στον καταναλωτή να αγοράσει όλο και περισσότερα σαν τα ζαχαρωτά στα supermarket στα οποία κανένα παιδάκι δεν μπορεί να αντισταθεί.

Τα... ''άτιμα''

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι γυναίκες ξοδεύουν μεγάλο μέρος του μισθού τους στα προϊόντα ομορφιάς. Οι τιμές σχεδόν πάντοτε απουσιάζουν με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να αναγκάζεται να πιάσει τα προϊόντα, να τα κοιτάξει καλύτερα και κυρίως... να ρωτήσει την πωλήτρια. Σ'αυτό ακριβώς το σημείο χάνεται το παιχνίδι των... ''άτιμων'' προϊόντων και η αγορά είναι κάτι περισσότερα από βέβαιη.

Οι πωλήτριες με τις λευκές ρόμπες

Όταν μπαίνετε στα διάφορα καταστήματα ομορφιάς σίγουρα νιώθετε σαν να παίζετε το παιχνίδι με την ''γάτα και τον ποντικό'' όπου σας κυνηγούν στους διαδρόμους να δοκιμάσετε τα διάφορα αρώματα και όταν φεύγετε από την μία... ''γάτα'' πέφτετε στην άλλη, μέχρι να βρεθείτε στην ''φάκα''. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως οι πωλήτριες στην πλειοψηφία τους φορούν λευκά. Έτσι μοιάζουν με ειδήμονες, δερματολόγοι, γιατροί ή οτιδήποτε άλλο θέλουν έτσι τα λεγόμενά τους είναι σίγουρα απόλυτα πειστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα