H Λουξ Μέγας Xορηγός του 1ου φεστιβάλ extreme sports SHOW ME!


Η Λουξ, ως χορηγός του 1ου φεστιβάλ extreme sports, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την έκθεση SHOW ME! και προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στα συναρπαστικά events που θα λάβουν χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου από την Πέμπτη 10 Απριλίου έως και την Κυριακή 13

Απριλίου.

Η έκθεση SHOW ME θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εκδηλώσεων και συναρπαστικών events, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Η έκθεση θα φιλοξενήσει επαγγελματίες αθλητές από διάφορα extreme sports, ενδεικτικά αναφέροντας το motocross, to bmx και το karting, οι οποίοι θα διαγωνιστούν προσφέροντας πλούσιο θέαμα, ενώ θα εκτεθούν και 100 πραγματικά κλασσικά οχήματα από το 1930-1980.

Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αθλήματα δωρεάν όπως το paintball, το ψάρεμα, η αναρρίχηση, και ο εξομοιωτής windsurf.

Ως επίσημο αναψυκτικό του φεστιβάλ, η Λουξ καλεί τους επισκέπτες να λάβουν μέρος στους απίστευτους διαγωνισμούς της έκθεσης και να κερδίσουν πλούσια δώρα απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους αναψυκτικό.

Η Λουξ, στα πλαίσια της ενέργειας αυτής, προάγει έμπρακτα το αθλητικό πνεύμα συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα