Άδωνις: Δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του Σαμαρά

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί, όταν η ευρωβουλευτίνα Εύα Καϊλή όχι μόνο υποστήριξε την ικανότητά του ως στέλεχος της κυβέρνησης αλλά και εξήρε το έργο του ως υπουργός υγείας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης το τελευταίο χρονικό διάστημα

από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου δέχτηκε θερμά λόγια για την μαχητικότητά του και την δουλειά του υπουργείο και η Εύα Καϊλή έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των ονομάτων που δηλώνουν «αδωνικοί», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η Εύα Καϊλή, σήμερα το πρωί στο mega.

«Είναι από τους ανθρώπους της πολιτικής που δεν είναι υποκριτικής, δουλεύει σκληρά, είναι αποτελεσματικός και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε, παρά τις περικοπές να κάνει ένα σύστημα υγείας λειτουργικό» σημείωσε η κ. Καϊλή.

Να σημειωθεί ότι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή έκανε παρέμβαση και ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στον κ. Κούλογλου, ο οποίος λίγο πριν είχε κάνε αναφορά στον διορισμό Δαραβίγκα. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης και στα νέα του καθήκοντα ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. σημειώνοντας ότι «όταν σου ζητάει ο πρωθυπουργός να υπηρετήσεις μια θέση, δεν μπορείς να πεις όχι. Είναι καθήκον».

Keywords
Τυχαία Θέματα