Άγρια κόντρα Σταμάτη - Δραγασάκη στη Βουλή

Την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Σταμάτη προκάλεσε η αναφορά του Γιάννη Δραγασάκη ότι με έξωθεν παρεμβάσεις ακυρώνονται νόμοι του κράτους. Μόλις το άκουσε αυτό ο υπουργός Επικρατείας βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα και για αρκετή ώρα φώναζε από τα υπουργικά έδρανα διακόπτοντας ξανά και ξανά τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Διαβάστε τον διάλογο:

ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Δεν έχετε τίποτα. Να πάτε στην Δικαιοσύνη

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ; Θα μου πείτε να πάω στον εισαγγελέα

ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Αν έχετε την παραμικρή

καταγγελία να την κατονομάσετε. Δεν έχετε τίποτα

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Τα ονόματα όλα θα τα αποκαλύψει εδώ μέσα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω μεγάλο ζήλο εδώ. Δεν είναι κάποιοι στη φυλακή; Ζω σε άλλη χώρα εδώ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Ποιος τους έβαλε φυλακή;

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Όσοι έχουν μύγα να κάνουν υπομονή και να μην προκαλούν. Αν είναι τόσο μεγάλη η πίεση κ. Σταμάτη τι να πω;. Να επισημάνω ότι το μόνο σημείο που με διακόψατε ήταν αυτό. Μόλις μπήκαμε στο ψητό.

Ο Δημήτρης Σταμάτης μετά την ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη πήρε τον λόγο εγκαλώντας τον αντιπρόεδρο της Βουλής για όσα είπε.

Διαβάστε τον διάλογο:

ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε κάτι πολύ σοβαρό., Μία βαριά κατηγορία ή συκοφαντία. Και είναι στο χέρι του να αποδείξει στη Βουλή αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο. Ονοματεπ’ώνυμνο κ. Δραγασάκη. Με ονοματεπώνυμα μιλούν οι έντιμοι πολιτικοί γιατί αλλιώς όχι άδικα ιινδυνεύεουν να χαρακτηριστούν αλλιώς. Σήμερα εσείς μας απογοητεύσατε.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Αν υπάρξει επιμονή για ονόματα, ίσως και αυτό να το δούμε. Δεν είμαι έτοιμος. Το πότε θα το καθορίσω εγώ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Δεν έχεις τίποτα

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Κε Σταμάτη ελέγξτε όλη τη σειρά των τροπολογιών που πέρασαν με ευθύνη του κ. Μπαλτάκου και μετά συζητάμε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Ο πολιτικός λόγος οφείλει να είναι καθαρός και ευθύς. Απευθύνατε βαρύτατη ‘ύβρη. Εσείς έχετε το βάρος της απόδειξης. Όχι εμείς. Άλλη εικόνα είχαμε για σας

ΡΗΓΑΣ: Απαράδεκτα και προσβλητικά. Τι εννοείτε με τις τροπολογίες; Δηλαδή εσείς που δεν ψηφίσατε το νόμο για άνοιγμα των λογαριασμών και τους οικονομικούς εισαγγελείς το κάνατε για να καλύψετε τους κομματικούς σας φίλους;

Keywords
Τυχαία Θέματα