Άννυ Ποδηματά: "Κρίνεται και η αξιοπιστία των εταίρων στην τελευταία διαπραγμάτευση"

«Η τελευταία διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι η πλέον δύσκολη καθώς διακυβεύεται ΚΑΙ η αξιοπιστία των εταίρων», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Κεντροαριστερά στα fm, με τους Γρηγόρη Ψαριανό και Ανδρέα Παπαδόπουλο, η πρώην ευρωβουλευτής Άννυ Ποδηματά.

Η κ. Ποδηματά τόνισε ότι: «Στην παρούσα φάση κρίνεται αν η χώρα θα έχει προχωρήσει στα βασικά εκείνα μέτρα όπως οι διαρθρωτικές αλλαγές που θα τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της».

Ωστόσο, χαρακτήρισε απαράδεκτες

τις πρόωρες εξαγγελίες περί εξόδου από το μνημόνιο χωρίς να υπάρχει εθνικό σχέδιο, ενώ επίσης τόνισε πως: «Η κυβέρνηση έχει επιλέξει να παίξει στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ».

Εκτίμησε πως δεν είναι βέβαιο ότι η αξιολόγηση θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σημειώνοντας πως το διακύβευμα δεν είναι τα ορόσημα αλλά να υπάρξει συμφωνία για την επόμενη ημέρα που θα είναι ασφαλής για τη χώρα.
Υπογράμμισε τέλος, ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια προληπτική πιστωτική γραμμή και αυτό –όπως είπε- δεν αμφισβητείται από κανένα σημειώνοντας πως η προληπτική γραμμή θα συνοδεύεται από παρεμβάσεις διαρθρωτικού χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα