Ένταση και επεισόδια ...πριν τον αγώνα στο ΟΑΚΑ

Χαμός γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Νωρίς το απόγευμα είχαμε επεισόδια μεταξύ αγνώστων και οπαδών του ΠΑΟΚ στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων που απολάμβαναν τον espresso τους σε κεντρική καφετέρια στην πλατεία Κολωνακίου, δυο ζευγάρια ΠΑΟΚτζήδων έγιναν αντιληπτά από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι και τους επιτέθηκαν.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ

δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ενώ οι άγνωστοι που δεν έφεραν κασκόλ ή άλλα διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας πρόλαβαν και έφυγαν πριν παρέμβει η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, αφού χτύπησαν τα δύο ζευγάρια.

Προηγουμένως όμως οι άγνωστοι έσπασαν και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και προξένησαν και ζημιές στην καφετέρια.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ διενεργούν ελέγχους στα στενά του Κολωνακίου για τον εντοπισμό των αγνώστων.

Ενώ πριν από λίγη ώρα οπαδοί πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό στην Κηφισίας, το οποίο ήταν παρκαρισμένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Αττικής οδού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, έριξαν μια αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ στο περιπολικό, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά χωρίς να χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική.

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει ότι μέχρι στιγμής από τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και άλλα σημεία της Αθήνας έχουν συλληφθεί 34 άτομα για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κονταριών, ναρκωτικών και λοιπόν απαγορευμένων ειδών, καθώς και ρίψεις πετρών και άλλων αντικειμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα