Χαμηλό βαρομετρικό στη Συγγρού

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, με τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφει η ΝΔ και η ψαλίδα που ανοίγει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει γκρίνιες στη Συγγρού.

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να

ανεβάζει τους τόνους, όπως έκανε και το Σάββατο από την Ξάνθη όπου έκανε λόγο για θέατρο διαπραγματεύσεων και τρίτο μνημόνιο, αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί αφού όπως φαίνεται οι πολίτες δεν τον " ακούν ".

Από την άλλη οι γαλάζιοι βουλευτές ζητούν από την ηγετική ομάδα να χαράξει ξεκάθαρη αντιπολιτευτική γραμμή αφού ενώ η Συγγρού υποστηρίζει πως τα νέα μέτρα είναι πολύ πιο σκληρά από το email Χαρδούβελη, δεν λέει τι θα κάνει εάν η κυβέρνηση σε μια ενδεχόμενη συμφωνία φέρει στη Βουλή πολυνομοσχέδιο για να την κυρώσει.

Πριν από αυτό βέβαια οι βουλευτές πρέπει να ενημερωθούν για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο για την παιδεία, αφού μπορεί να υπάρχει η αίσθηση της καταψήφισης αλλά ακόμα δεν έχει ειπωθεί κάτι ξεκάθαρα.

Ακόμα και στις διαπραγματεύσεις που γίνονται σε κάποια ζητήματα η ΝΔ, δεν έχει αντίθετη άποψη, όπως για παράδειγμα με τις ομαδικές απολύσεις ενώ δεν συζητάει καν για τα όρια
συνταξιοδότησης. Δυο από τα θέματα που καίνε την κυβέρνηση. Και αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα.

Τα επόμενα 24ωρα το οικονομικό επιτελείο της Συγγρού θα προσπαθήσει να λύσει το γρίφο την ώρα που οι γαλάζιοι βουλευτές ζητούν ενημέρωση.

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα