Διερευνητικές επαφές ΕΑΒ και Ισραηλινού υπουργείου Άμυνας

Τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) και των αμυντικών βιομηχανιών του Ισραήλ εξετάστηκαν κατά τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας αξιωματούχων του Υπουργείου Αμύνης του Ισραήλ, με επικεφαλής το Διευθυντή της Διευθύνσεως Αμυντικών Βιομηχανιών (SIBAT) αυτού, Ταξίαρχο Mishel Ben Baruk στις εγκαταστάσεις της ελληνικής εταιρείας στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως έγινε στην ισραηλινή αντιπροσωπεία ενημερωτική παρουσίαση για την πολύπλευρη δραστηριότητα και το σημαντικό έργο της ΕΑΒ,

τη στρατηγική και τις προτεραιότητές της, ενώ συζητήθηκαν οι προοπτικές για μελλοντικές διμερείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Ακολούθως, οι επίσημοι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Την Ισραηλινή αντιπροσωπεία, την οποία υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΒ Πτέραρχος (Ι) ε.α. Παναγιώτης Μανούσος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτριος Παπακώστας και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, συνόδευσε ο Ακόλουθος Άμυνας της χώρας τους στην Αθήνα, καθώς επίσης και επιτελείς της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα