Έχασε 44 κιλά για να κερδίσει την αγαπημένη του! (ΦΩΤΟ)

Ο Jake Golding είναι μόλις 23 ετών και έχει ήδη προλάβει να ταλαιπωρήσει το σώμα του αρκετά. Βέβαια η τελευταία και ραγδαία αλλαγή έγινε για καλό σκοπό και σίγουρα με ακόμη καλύτερο... κίνητρο!

Ο νεαρός από το Leicester γνώρισε την αγαπημένη του στο Ίντερνετ, όμως η αυτοπεποίθησή του δεν ήταν στα καλύτερα επίπεδα ώστε να μπορέσει να την διεκδικήσει. Έτσι ο 23χρονος Jake αποφάσισε να ομορφύνει για να μπορέσει να διεκδικήσει το κορίτσι των ονείρων του κάνοντας μία - πραγματικά - τεράστια αλλαγή στη ζωή του. Αποφάσισε να αδυνατίσει για τα καλά, δίνοντας μάλιστα στον εαυτό του ένα deadline

κάποιων μηνών και ξεκίνησε δυναμικά με κατεύθυνση αποκλειστικά τον στόχο του.

«Πάντα με κορόιδευαν για τα κιλά μου και ποτέ δεν είχα όρεξη να κάνω γυμναστική. Δεν ήθελα να αλλάξω ρούχα μπροστά σε άλλους, για να μη δουν το σώμα μου, και γενικά δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση. Όλοι μου οι φίλοι έβγαιναν έξω κι εγώ δεν είχα ποτέ καμία κοπέλα για να πάω ραντεβού», αναφέρει ο ερωτοχτυπημένος Jake.

Στα 16 του χρόνια ζύγιζε 127 κιλά και όσο περνούσε ο καιρός τα κιλά αυξάνονταν. «Έχω μια μεγάλη οικογένεια και πάντα έχουμε μπόλικο φαγητό στο σπίτι, οπότε ήταν για μένα εύκολο να φάω», λέει.

Τέλος καλό, όλα καλά τελικά με την ιστορία του νεαρού Jake, αφού εκτός από την νέα εμφάνιση, αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση, κατέκτησε και την καλή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα