Εκεί που διασταυρώνονται η συκοφαντία με την αλήθεια

Εκεί όπου το κόμπλεξ, η μισαλλοδοξία, η εμπάθεια και ο φθόνος συναντούν τα οράματα και τις ονειρώξεις, έρχονται η αλήθεια και το δίκιο και προκαλούν την απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα. Η οποία συμπαρασέρνει τις εκ του πονηρού καταγγελίες και κατεδαφίζει τα σατανικά όνειρα της ύπουλης και ανορθόδοξης «αντικατάστασης του καλύτερου», από τον κατώτερο.

Άλλη μία σκευωρία, άλλη μία παράσταση στο «θέατρο του ποδοσφαιρικού κόμπλεξ» έφτασε στο τέλος της, γκρεμίζοντας μαζί της κάθε σχέδιο κατάκτησης

τίτλου, διά της εξαφάνισης του τιτλούχου.

Η καταγγελία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ( επί Μελισσανίδη ) Γεωργέα σχετικά με τον ( προ διετίας ! ) αγώνα της τότε ομάδας του Βέροιας με τον Ολυμπιακό, μπορεί να προκάλεσε την σύνταξη κατηγορητηρίου από τον ανακριτή κ. Ανδρεάδη, αλλά κατέρρευσε παταγωδώς μετά τις καταθέσεις δύο άλλων τότε συμπαικτών του Γεωργέα, του Παντελή Καφέ και του Νίκου Καλτσά.

Εξ αυτών, ο μεν πρώτος έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, πριν καταλήξει στη Βέροια, ο δε Καλτσάς είναι ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον απέκτησε από τη Βέροια.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γεωργέα ( την οποία έλαβε σοιβαρά υπ’ όψιν του ο ανακριτής ) και του τότε προπονητ΄πη της ίδιας ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη ( σημερινός προπονητής στον Αρη Θεσσαλονίκης ) στο ημίχρονο του αγώνα της 6ης Ιανουαρίου 2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Βέροιας, στο Γ. Καραϊσκάκης και ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε σκορ, ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Λαναρής ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να χάσουν με 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σορ του αγώνα.

Οι αιτιάσεις του Γεωργέα ( στις οποίες ενεπλάκη και ο Ολυμπιακός, λόγω μιάς αναφοράς στο κατηγορητήριο ότι ο πρόεδρός του κ. Μαρινάκης είχε συμφωνήσει σε άγνωστο χρόνο με τον πρόεδρο της Βέροιας το τελικό σκορ ) καταρρίφθηκαν από τους ίδιους τους συμπαίκτες του, τους προαναφερθέντες Καλτσά και Καφέ, οι οποίοι κατέθεσαν στον ανακριτή ότι τα καταγγελθέντα από τον Γεωργέα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ.

Οι καταθέσεις των δύο είναι πραγματικοί καταπέλτες εναντίον του πρώην συμπαίκτη τους, πού τώρα βγάζει το ψωμί του στην ΑΕΚ του κ. Μελισσανίδη.


Η κατάθεση του Νίκου Καλτσά :

* Η κατάθεση του Παντελή Καφέ :

Σημειώνουμε, ότι η μεν κατάθεση του Νίκου Καλτσά έγινε την Πέμπτη 4 Μαϊου, η δε του Παντελή Καφέ στις 5, δηλαδή την περασμένη Παρασκευή.

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι καταθέσεις με ανάλογο περιεχόμενο με αυτές των Καλτσά και Καφέ υπάρχουν και άλλες

Keywords
Τυχαία Θέματα