Έμεινε έγκυος μετά από one night stand και ψάχνει τον πατέρα!

Οι γυναικολόγοι της είχαν διαβεβαιώσει ότι δε θα γινόταν ποτέ μητέρα καθώς, διαγνώσθηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών...όμως, μετά από μια νύχτα πάθους η Bianca Fazey έμεινε έγκυος!

Από το one-night stand, προέκυψε η απρόσμενη εγκυμοσύνη, με κάποιον άντρα που γνώρισε στις νυχτερινές εξόδους της στο Περθ της δυτικής Αυστραλίας.

Η νεαρή μητέρα, αναζητά ανελλιπώς τον άνδρα με το οποίον κατάφερε ανέλπιστα να γίνει μητέρα. Ωστόσο, οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζει για τον πατέρα του παιδιού της είναι, ότι το όνομά του είναι Jeremy ,20 ετών και πως... μένει στο

προάστιο Μόρλεϊ του Περθ της Αυστραλίας.

Η 25χρονη μητέρα κατόπιν ατελέσφορης έρευνας πέντε μηνών, αποφάσισε να δημοσίευσει, μια αγγελία στην ιστοσελίδα Gumtree. «Κάνω προσπάθειες εδώ και μήνες για να τον βρω. Χάρη στην επιμονή ενός φίλου μου, δεν έχω παραιτηθεί από κάθε αναζήτηση», υποστηρίζει η μητέρα του νεογέννητου Logan.

Στον αντίποδα, η νεαρή δέχεται τα επικριτικά σχόλια χρηστών του, οι οποίοι την αποκαλούν κακή μητέρα, ελευθέρων ηθών, εκφράζοντας φοβους για το μέλλον του παιδιού.

O μικρός Logan

Η αγγελία «Γνώρισα τον Jeremy στις 23 Απριλίου του 2014 στο Harlem Wednesdays... Έψαξα στο ξενοδοχείο Rydges που καταλήξαμε, και έμαθα ότι το όνομά του είναι Jeremy. Ζει στο Morley μαζί με ενα σωρό αγόρια...Είναι πολύ όμορφος, φιλικός και ένας υπέροχος κύριος»

Keywords
Τυχαία Θέματα