Η μάχη για Αμαλφιτανό και οι διαψεύσεις!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι και συνεχίζει την υλοποίηση των κινήσεών του, ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Ο Ντομίνγκεζ και ο Βάις έχουν ρίξει ήδη... άγκυρα στο λιμάνι, ενώ εδώ και αρκετούς μήνες έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες κινήσεις από την εγχώρια αγορά με στόχο την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, γράφονται και πολλά άλλα ονόματα, τα οποία δεν βρίσκονται στην... ατζέντα, η ΠΑΕ αναφέρει ότι ο Αμαλφιτανό είναι

παίκτης που ενδιαφέρει ενώ δίνεται και μια διευκρίνιση αναφορικά με τον Κώστα Μανωλά.

Παλεύει για Αμαλφιτανό

Ξεκινώντας με την περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό, η πειραϊκή ΠΑΕ συνεχίζει τις συζητήσεις με την Μαρσέιγ, ώστε ο παίκτης να βρει... στέγη στην χώρα μας και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.Ο Γάλλος είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί.

Κανένα θέμα με Μπάριος και Γκαργκάνο

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα με τον Παραγουανό φορ, Λούκας Μπάριος, ο οποίος αγωνίζεται στην Κίνα, όσο και αν γράφουν γι' αυτόν στην Ιταλία.Επίσης, κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την περίπτωση του 29χρονου αμυντικού μέσου της Νάπολι, Γκαργκάνο, για τον οποίον πολλά έχουν γραφτεί, όμως στο Λιμάνι αναφέρουν πως δεν ισχύει κάτι και πως ο παίκτης δεν ενδιαφέρει την διοίκηση.

Δεν πουλάει τον Μανωλά στη Ζενίτ

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός τονίζει πως δεν πουλάει τον Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης παρά τις "σειρήνες" από το εξωτερικό.Ο παίκτης είναι βασικό στέλεχος της ομάδας και δεν υπάρχει θέμα με τους Ρώσους, κάτι που διευκρινίζεται σε όλους τους τόνους από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Μεγάλο φιλικό με Βαλένθια στις 10/8

Αναφορικά με το β' στάδιο της προετοιμασίας, αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ στον Ολυμπιακό ενημερώνουν πως έκλεισαν σπουδαίο φιλικό με την Βαλένθια στο Μεστάγια στις 10 Αυγούστου.Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος της Super League, το οποίο ξεκινάει μια εβδομάδα αργότερα.

Κάνουν "φτερά" τα διαρκείας

Τέλος, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Η ζήτηση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή και μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 1.200 κάρτες και αναμένεται να κάνουν "φτερά" πολλές περισσότερες τις επόμενες ημέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα