Η πρώτη συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου μετά το θάνατο των κοριτσιών της

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Βέφα Αλεξιάδου στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η γνωστή μαγείρισσα, λίγο καιρό μετά την απώλεια και της δεύτερης κόρης της, μιλάει για τη ζωή της και την καθημερινότητά της.

«Ο πόνος γίνεται μεγαλύτερος τις ημέρες των εορτών. Το βράδυ του Αγίου Αλεξίου δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όταν θα κλάψω, θα κλάψω εγώ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Προσεύχομαι για τα παιδιά μου,

αλλά θα κοιτάξω τα εγγόνια μου και τους δύο γαμπρούς μου τώρα πια. Ο πόνος μιας μάνας δε φεύγει ποτέ, παρά μόνο όταν κλείσει τα μάτια της και πάει να συναντήσει τα παιδιά της. Κλείνω την πόρτα και ο πόνος είναι δικός μου, δε θέλω να με λυπάται κανείς. (…) Η Αλεξία μου δεν το έβαλε κάτω, πονούσε μέσα της αλλά ήταν περήφανη σαν εμένα».

«Πρέπει να είμαι δυνατή και χαμογελαστή στα εγγόνια μου. Να κάνω τον καραγκιόζη για να τους δίνω δύναμη. Ξέρετε τι λέω; Να μπορούσα να ‘φευγα τώρα και να γυρνούσαν εκείνες πίσω. Έχω δύναμη μέσα μου και την αντλώ από την πίστη μου στο Θεό. Όσο να ‘ναι, άνθρωπος σάρκα έχω, πονάω», είπε, στη συνέχεια, συγκινημένη και εξέφρασε το παράπονό της ότι οι κόρες της και ο σύζυγός της δεν πρόσεχαν, όπως θα έπρεπε την υγεία τους, αλλιώς θα βρίσκονταν ακόμα εν ζωή. «Ειδικά η Αλεξία ήταν στενοχωρημένη με την ασθένεια της αδερφής της και χειροτέρεψε η υγεία της».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Keywords
Τυχαία Θέματα