Η συνήγορος του Παναγιώταρου ... το σκληρό κορίτσι της Χρυσής Αυγής

Στη δημοσιότητα βγήκε το όνομα της συνηγόρου του Ηλία Παναγιώταρου, της Δήμητρας Βελέντζα η οποία είναι φανατική οπαδός της Χρυσής Αυγής και σε πλήρη αρμονία με τις απόψεις του ακροδεξιού μορφώματος.

Η κ. Βελέντζα η οποία έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου βουλευτή της Χ.Α. παρά την φημολογία πως ο Παναγιώταρος θα είχε ως συνήγορο την δικηγόρο του Γιώργου Ρουπακιά, φαίνεται πως είναι φανατική υποστηρικτής του ακροδεξιού κόμματος. Τουλάχιστον

έτσι προκύπτει από την ομιλία της στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών της Χρυσής Αυγής, με τίτλο «Χρυσή Αυγή για μια Νέα Εθνικιστική Κοινωνία». Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

«Η συμμορία των αδίστακτων επίορκων αυτών πατριδοκάπηλων που ακκίζονται να ονομάζουν το εγκληματικό τους συνδικάτο «συνταγματικό τόξο» είναι αυτοί που με κάθε τρόπο έχουν εκφράσει το ατελείωτο και απύθμενο μίσος τους ενάντια σε κάθε Ελληνικό Ιδεώδες και Πολιτισμό, και έχουν πράξει το ΠΑΝ για την γενοκτονία του ελληνικού Έθνους. Οι ελληνόφωνοι δούλοι του παγκοσμιοποιημένου σιωνισμού, βάση προμελετημένου δόλιου και νοσηρού σχεδίου επέφεραν την πλήρη απογύμνωση της χώρας μας. Κατέστρεψαν την πρωτογενή μας αγροτογεωργική παραγωγή, την βιομηχανία και την βιοτεχνία, και μας στέρησαν την ανάπτυξη. Την υποδούλωσαν οικονομικά με πλαστά και τοκογλυφικά δάνεια, και απογείωσαν σε δυσθεώρατα ύψη το χρέος της χώρας. Οι κατάπτυστοι αυτοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ άνοιξαν τα σύνορα της χώρας μας σε κάθε ξένο εγκληματικό και μη στοιχείο, καθιστώντας τον υπέροχο αυτό τόπο μια ανθρώπινη χωματερή της Ευρώπης, με απώτερο βέβαια σκοπό την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού. Επέβαλαν στους Έλληνες και μόνον (εξαιρώντας όλους του ξένους εισβολείς) παράνομα αντισυνταγματικά και επαίσχυντα χαράτσια – κεφαλικούς φόρους στους νεοραγιάδες και άπλωσαν επάνω από τα κεφάλια μας το πέπλο μιας ασύδοτης συνεχούς τρομοκρατίας απειλώντας ότι θα μας αρπάξουν τα σπίτια, τις καταθέσεις, και το οτιδήποτε ο Έλληνας απέκτησε σε δεκαετίας με κόπο και ιδρώτα, για να το δωρίσουν στους διψασμένους για αίμα ξένους τοκογλύφους Εγκληματίες. Στα αφεντικά τους. Οι αδίστακτοι μαφιόζοι πατριδοκάπηλοι οδήγησαν χωρίς δισταγμό και τύψεις 4.000 συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία προκειμένου να ολοκληρώσουν του διεστραμμένους σκοπούς τους. Τα επονείδιστα αυτά προδοτικά καθάρματα, όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Διέλυσαν τις Ένοπλές Δυνάμεις, υπονόμευσαν την παιδία, δηλητηρίασαν τις ψυχές των παιδιών, που λιποθυμάνε από την πείνα στα σχολεία. Καταλήστεψαν τα Δημόσια ταμεία. Κατακλέψανε τις επιδοτήσεις και τα δάνεια της ΕΟΚ. Ρημάξανε την οικονομία της χώρας με μίζες δισεκατομμυρίων που κατέληξαν στις τσέπες των αδίστακτων αυτών πολιτικών ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ. ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, και εξακολουθούν να το κάνουν σε ότι έχει απομείνει από αυτή. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε υπεύθυνοι και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σώσουμε το Έθνος και να το απαλλάξουμε από αυτή τη λαίλαπα, να το θεραπεύσουμε από αυτή την «αρρώστια» εξασφαλίζοντας την διαιώνιση και την ευημερία της Φυλής μας. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε Ηθικοί, Δραστήριοι, και δυναμικοί. Η κοσμοθεωρία μας και η έμπρακτη και συνεχής απόδειξη της με την στάση ζωής μας, μας κάνει ανίκητους απέναντι σε κάθε εχθρό του Ελληνισμού.

Δεν φοβόμαστε γιατί μαχόμαστε για την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Όλοι εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα δώσουμε τον εαυτό μας για το Ελληνικό Έθνος, και... ή ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ή... ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα