Κωσταράκος: "Η μεγαλύτερη ανάπτυξη του Στόλου τα τελευταία χρόνια"

Ως τη μεγαλύτερη και επιτυχέστερη ανάπτυξη του Στόλου στο Αιγαίο τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισε με δύο tweets του, αργά χθες βράδυ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος την εντυπωσιακή ανάπτυξη 80 περίπου πλοίων, κάθε τύπου, όλων των Διοικήσεων του Αρχηγείου Στόλου, στο πλαίσιο της ασκήσεως «Καταιγίς ’14», που ολοκληρώνεται σήμερα.

«Η

άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 14 που διεξάγεται τώρα στο Αιγαίο είναι η μεγαλύτερη και επιτυχέστερη ανάπτυξη Μονάδων του ΠΝ των τελευταίων πολλών ετών», τόνισε ο Αρχηγός στο πρώτο για να συνεχίσει στο δεύτερο θυμίζοντας τη διαχρονικής αξίας για εμάς τους Έλληνες περίφημη ρήση του Αθηναίου Στρατηγού (και όχι ναυάρχου, όπως έχει λανθασμένα καθιερωθεί στην εποχή μας) Θεμιστοκλέους: «Άσκηση ΠΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 14 αυτή τη βδομάδα στο Αιγαίο. « Έχουμε γη και πατρίδα όσο έχουμε πλοία στη θάλασσα»-Θεμιστοκλής».

Ως γνωστόν, χθες όλη την ημέρα, ο Στρατηγός Κωσταράκος είχε παρακολουθήσει από πολύ κοντά, τόσο επιβαίνων σε πλοίο, όσο και στην ξηρά (στη Θράκη, στη ζώνη ευθύνης του Δ’Σώματος Στρατού) την τελική φάση της ασκήσεως που ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα