Κύκλοι Σαμαρά στα parapolitika: «Απόλυτη στήριξη σε Δένδια – Αθανασίου»

Την απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά απολαμβάνουν σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. «Πρόκειται για δυο από τους στενότερους συνεργάτες του προέδρου» ανέφερα στο parapolitika.gr, ένας εκ των τακτικότερων συνομιλητών του Μεσσήνιου πολιτικού. Ο ίδιος,

μάλιστα, με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις, επισήμαινε ότι τόσο ο Δένδιας, όσο και ο Αθανασίου, λειτούργησαν με απόλυτη επιτυχία, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά εν ενεργεία βουλευτής, περνά το κατώφλι των φυλακών. Σε ότι αφορά τώρα, την απόφαση των εισαγγελικών αρχών, να μην προφυλακιστούν οι βουλευτές: Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι κανείς δεν θα πρέπει να παραβλέπει ότι και οι τρεις βουλευτές, κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ βρίσκονται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τους κυρίους Δένδια και Αθανασίου, θεωρώντας ότι έχουν κάνει στο ακέραιο την δουλειά τους. Άλλωστε, και μόνο το γεγονός ότι κατάφεραν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση δολοφονίας, στην οποία εμπλέκεται και βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», δείχνει και λέει πολλά.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται από το πρωί σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους Νίκο Δένδια και Χαράλαμπο Αθανασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα