Μάρδας για διαπραγμάτευση: "Το mail μας δεν έστελνε καλά μηνύματα...Τώρα στέλνει"

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας μίλησε στα Παραπολιτικα 90,1 και στον Νίκο Σαμοίλη και μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το πρωτοσέλιδο με το έμβασμα των 80.000€: τα όσα ανακοινώθηκαν ήταν μία ακατανόητη σκευωρία, που δεν μπορώ να φανταστώ . ποτέ δεν έχω εξάγει ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου ούτε ένα ευρώ. Αυτά φαίνονται και επιβεβαιώνονται από το πόθεν έσχες μου που έχει κατατεθεί στη Βουλή, αλλά και τους

τραπεζικούς μου λογαριασμούς

Σχολιάζοντας την πορείας της διαπραγμάτευσης ο κ. Μάρδας τόνισε ότι: "Πριν 3 ώρες είχαμε ένα mail το οποίο δεν έστελνε ιδιαίτερα καλά μηνύματα, τώρα τα μηνύματα είναι καλύτερα"."Έτσι είναι η διαπραγμάτευση.Όλοι αισιοδοξούν και θέλουν να τελειώσει αυτή η διαπραγμάτευση στον χρόνο που πρέπει" κατέληξε ο υπουργός. "Είχα στείλει στο Βέλγιο, πριν γίνω υπουργός για τις σπουδές της κόρης μου και το Βέλγιο δεν είναι ασφαλές καταφύγιο τοποθέτησης χρημάτων" ξεκαθάρισε.

Επίσης σημείωσε οτι:
-Πριν μερικές μέρες δώσαμε δελτίο τύπου με 15 ενότητες, με 15 νέα μέτρα πολιτικής ενώ το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει την ανάταξη άλλων πολιτικών που δεν επιτρέπει την ανάταξη της χώρας

-Τα νέα μέτρα δεν έχουν υφεσιακό χαρακτήρα ενώ για τους φόρους, τόνισε, ότι: "Σαφώς επιβαρύνουν την τιμή του προς πώληση προϊόντος, αλλά δεν παύουν να επιβαρύνουν άνθρωποι που αγοράζουν είδη πολυτελείας". "Τον κάθε φόρο μπορεί κάποιος να τον δει σε ένα μισογεμάτο ή μισοάδειο ποτήρι, καταλήγει.
Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, τονίζει ότι "Το χρονοδιάγραμμα που θέλουμε μείς μέχρι 11 του μηνός να έχουμε τελειώσει"

Για την καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων υπογράμμισε οτι "Εδώ υπάρχουν 2 απόψεις, η μία ότι υπήρχε πρόβλημα στο ΔΙΑΣ, και η άλλη ότι κατατέθηκαν αργά. Στους χρόνους που θέλαμε τα χρήματα τα είχαμε".



Keywords
Τυχαία Θέματα